foggy Tak možeš nać te majoneze koje nitko ne igra i nać neke rijeđe pa varat sistem. Isto tako, koji rating gledat? On se mijenja iz dana u dan, ovisno kad još ljudi dođe do trofeja.
Mislim da sve te igre ako imaju lagane platine brzo skoče na visok postotak, jer oni koji ih igraju dobiju platinu. Ako je 1000 igrača igralo i 999 je dobilo platinu, taj trofej vrijedi 0.01 bod. Postotak uzmeš na dan zatvaranja natjecanja, igre u pravilu jako malo osciliraju par mjeseci nakon izlaska i ne bi trbalo drastično utjecat na rezultat. Može se i ograničit da u obzir ulaze samo igre izašle prije datuma početka, da se te oscilacije smanje na minimum.
foggy Ako traje 2mj, jel fer da netko tko imaš više vremena bude bolji jer je stigao više igara odigrati? Ili si mislio prijavit jednu i nju ganjat? Opet moraš dobro kalkulirat da % neće porasti ovisno o drugima koji će je skupiti.
Prijedlog je bio za jednu igru, sam na početku procijeniš koliko je šansa da ju osvojiš i koliko će bit rijetka. Moglo bi se i na količinu, ali mislim da to nije bila početna ideja.