Ovo je prošlo svaku granicu
sranje, ne mogu vjerovati. neznam sta je ali nesto tu ne stima. ne mislim pod time da prayer laze, nego jednostavno mislim da se nesto desilo kod iceka. u biti na forumu sam radi njega jer on mi je preporucio tadasnji reboot dok je radio u igraonici gdje sam posudjivao ps3 igre. stvarno bi mi na listi bio zadnji kojemu ce se ovakvo sto dogoditi i siguran sam da ima kakav takav razlog iako zaista bi se morao covjeku javiti. mislim icek je imao sigurno u ovih devet godina otkad sam na forumu barem 500 tradeova i uvijek je sve stimalo. meni je poklonio online pass za the last of us jer sam financijski bio u totalnoj banani a htio sam platinirati igru, takodjer mi je poklonio battlefield hardline za xbox one, igra je bila doslovno pola godine na trzistu. znam da to i dalje nije razlog da zezne covjeka samo eto moje misljenje je da tu mora postojati nekakva prica.
Icek = kornjačin long con profil.
- Uređivano
Svi znamo Iceka, neki i 15-ak godina po forumima i vjerojatno nema osobe koja je s njim (sve do sad) imala loše iskustva. Dapače, kako kaže Garrus, stotine tradeova govore za sebe. Činjenica je da, nažalost, trenutačno nije pouzdan član i kao vid upozorenja dopustili smo otvaranje teme.
Krenula su nagađanja i nabadanja, pa prije nego što eskalira u nešto neukusno, ide lock.
Zadnjih tjedan dana mu se pokušavam javiti na privatan broj (kojeg sam tek nedavno dobio) i dalje klasika ništa. Čak sam i bezobrazan bio i zaprijetio sam mu se policijom u nadi da dobijem odgovor. U slučaju da ga itko misli žaliti da je u problemima ili da nije OK jednostavno nemojte, @Fenix je stupio u kontakt s njime i nakon toga se ni njemu više ne javlja. Nebi me čudilo da su moje stvari otišle nekom drugome već jer iz pouzdanih izvora znam da nisam jedini koji se opekao.
Kako god, ovim putem bih javno htio zamoliti administraciju da @Icek kao i njegov "brat" na kojeg su se uplaćivali novci odu na javnu listu prevaranata te da se također Iceku i njegovim budućim iteracijama trajno zabrani pisanje na FFA forumu kao i na portalu.
Kao što rekoh, ljudi koji ga brane nek skupe pare i obeštete payera. Lako sa tuđim k.... koprive mlatiti.
- Uređivano
Za ne povjerovati ali tu sigurno nije u pitanju jedna osoba već par njih ....
Što se tiče zabrane pisanja za navedenog samo bi se osvrnio kako jedan prevarant i dalje piše na forumu Marko Borić aka Kornjača , čak imam dokaze
Kao jedan portalovac koji je surađivao svaki dan s njim kao drugim postalovcem, stvarno sam razočaran da ovo postoji u ljudima. Svaki se put razočaram iznova. Ako je neko zlo u pitanju uvijek cu pomoci drugaru, ali dajte onda budite ljudi a ne suprotno.
HideooKoojima kako jedan prevarant i dalje piše na forumu Marko Borić aka Kornjača , čak imam dokaze
Pa što ne kažeš nikome?
Sada jeli se svi prave slijepi il' zbilja ne znaju
- Uređivano
Znamo tko je, ali taj čovjek radi 300 accounta poslije bana, ne odustaje i jednostavno nema smisla više ga ganjat. Zaključili smo da je bolje imat ga pod kontrolom ovako, a prodaja mu ionako neće biti nikad dopuštena. I vratimo se na temu o Iceku sad.
Da li postoji mogućnost da Icekov account account koristi netko drugi? Možda taj brat, kako Prayer veli, prodaje njegove stvari u njegovom odsustvu? Čovjek je rekao da odlazi van, možda je stvarno otišao i sad netko tko je kao osoba od povjerenja prodaje u njegovo ime i puni džepove? Je li Fenix razgovarao osobno s njim ili su u pitanju poruke? Ne branim ga, samo mi nije jasno i zanima me što se u stvari događa s njim.
Bez uvrede ali ovo sada prelazi u jebene vode teorije zavjere i iskreno me malo već ljuti takav stav. Nema opravdanja nikakvog, ali baš nikakvog da nakon 3 mjeseca imam konstantan ignore dok sa administracijom normalno priča, a čim sam se ja počeo spominjati odmah je komunikacija prekinuta. Poruke nisu pisane niti od strane duhova, demona, bin ladena kao niti njegovog "brata" već njega.
Razumijem nevjericu ali i gore spomenuti kornjača je bio super tip pa je na kraju pokrao pola foruma.
Ljudi su govna.
- Uređivano
Nije mi vise nista jasno. Ni kako cu mjesecno placati 500kn za LG C1, ni kako cu prezivjeti kad zena sazna, a još manje mi je jasno sto se ovo događa s Icekom i zasto. Tesko mi je to shvatit.
Zao mi je prayer sto si najebao. Volio bih da se Icek javi i objasni. Sto god da je.
Icek ak ovo čitaš kao gost vraćaj pare prayeru ili mu se nekako oglasi i objasni kaj je posrijedi. Možda će te boljet k za to kaj netko misli o tebi ali ću i ja zbilja ružno mislit o tebi.
prayer gle, shvacaju svi tvoju situaciju i da si ljut je sasvim normalno samo svi smo znatizeljni znati sto se desilo s covjekom koji je godinama gradio reputaciju. kod kornjace je situacija drugacija jer je kao djburky sjebao ljude i kad se kao michelangelo vratio je ciljano cinio dobre stvari da nitko na njega ne posumnja mada nije dugo trebalo da se vrati starim navikama. jel administracija sa stopostotnom sigurnoscu moze reci da je pricala bas s icekom? mislim da je to malcice ostalo nejasno ovdje.
btw. pod kojim nickom djeluje djburky trenutno?
- Uređivano
Bilo bi dobro da se napravi lista tko sve ima dupli nickname i koji su to mono tandemi jer vrlo lako se može po IP-u to znat osim ako se taj netko ne javlja sa posla pod jednim imenom a kad stigne kod kuće sa drugim imenom i igra dvojaku ulogu što se opet nakon nekog izvjesnog vremena po naćinu pisanja može saznat da se radi o ostoj osobi osim ako ne pati od podvojene ličnosti jer pod navodnicima normalan čovjek ne može dugo glumit dvije osobe. Znam da je to možda kršenje privatnosti ili pravila ako se objavi jer nije zabranjeno imat duple accove ali to većina zloupotrebljava.