Mene samo brine sto ja ICEKa na Discordu nisam vidio tjednima i tjednima. A ni na forumu. Ne znam je li uopće s njim sve OK.
Ovo je prošlo svaku granicu
Flipper i to što veliš, znam da bi me propitivao svakih 2, 3 tjedna ako oću kaj kupit, a nisam mogao, i to je zadnji put bilo 21.9. Dakle prije 2 mj. i otad muk
- Uređivano
yakuza_stinger Ista situacija kod mene, trgovao sam snjime u par navrata i sve je bilo ultra brzo i korektno. Ali to je bilo pred kraj ljeta.
oxi Mislim da je ipak bilo 1300 ako se ne varam, ali sve ukupno je iz mog džepa izašlo to plus još nekih 1000 kuna koliko sam platio za The Division 2 CE, koji eto stoji i skuplja prašinu od ljeta jer se nitko ne javlja. Kad smo već kod javljanja, slao sam mu poruke i na Discord i na forumu (gdje se po profilu vidi kad je zadnji put bio online) i isto tako je bio kontaktiran od strane administracije i 0 bodova, tako da sumnjam da bi telefonski poziv išta promjenio.
Flipper to je i mene na početku brinulo, ali kad sam saznao da je sve OK prekipilo mi je. 3 mjeseca čekanja je totalni overkill i iako sam skroz razuman i strpljiv tip sam mu dao sve moguće prilike pa čak i prosljedio privatni broj da mi se javi i dalje ništa.
Ma nemogu vjerovat za iceka to! Icek?
Ovo pišem teška srca jer mi je Icek drag i volim ga, ali tako je kako je Prayer opisao. Iz razloga samo znanih njemu, on generalno VIŠE NIJE pouzdan član za trgovinu. Obrisali smo mu temu s foruma.
Kontaktirali smo ga u više navrata, nudili smo mu pomoć ako je u nekoj gruboj situaciji (stvarno ne vjerujem da bi se u normalnim okolnostima ponašao ovako), što je odbio, a kasnije je nastavio s ignoriranjima. Imao je dovoljno vremena da barem odgovori, a Prayer je tražio barem neki znak i vjerojatno bi ga čekao još ovoliko da treba samo da mu se javio. Ali nije.
Znači, generalno, Icek više nije pouzdani član. Nadam se da će se javiti, objasniti i riješiti situaciju.
Iz iskustva i onoga što smo skupa administrirali na prethodnim forumima, Icek mi definitivno nije osoba koja bi namjerno išla varati osobe, dapače bio je prvi od nas koji se posvetio borbi protiv internet prevara u b/s podforumu i koji ga je uz pomoć drugih držao urednim.
Kad bih nagađao, rekao bih da je u financijskim ili nekim drugim problemima (ovo s prodajom kolekcije mi je odmah vuklo na tako nešto), ako jest, nadam se da će izaći iz njih uspješno. Tko god da ima ili je imao problema zbog toga, nadam se da će se i to riješiti na obostrano zadovoljstvo.
- Uređivano
Sve je to ok samo ono pošto se radi o Iceku, teško mi je u to povjerovat jer uvijek mi je bio simpa čovjek, njegova osobnost poznavajući ga samo preko postova.
EDIT: trebalo bi ga ipak čuti šta ima za reći u vezi tog slučaja.
TITANXIS nije samo to neg, u 15ak godina cca u koliko znam da je trgovao po forumima (prvi put sam s njim tamo negdje 2007. ili 2008. trgovao, ni jednom nije zajebao po pitanju trejda. A to su stotine i stotine transakcija u pitanju.
Čovjek ima nekih gadnih problema, ko zna u kaj se uvalio i nemože nać rješenje i još ćemo ga mi odbacit, osuđivat.
A fino skupitre pare i obeštetite prayera ak vam je Icek OK osoba.
- Uređivano
prayer Mislim da je ipak bilo 1300 ako se ne varam, ali sve ukupno je iz mog džepa izašlo to plus još nekih 1000 kuna koliko sam platio za The Division 2 CE, koji eto stoji i skuplja prašinu od ljeta jer se nitko ne javlja. Kad smo već kod javljanja, slao sam mu poruke i na Discord i na forumu (gdje se po profilu vidi kad je zadnji put bio online) i isto tako je bio kontaktiran od strane administracije i 0 bodova, tako da sumnjam da bi telefonski poziv išta promjenio.
Ti stvarno nisi pitao broj mobitela da si pitao broj bi imao, barem neku početnu točku od koje možeš krenuti da naplatiš što te spada. bio u problemima ili ne, to ne opravdava što te je zajebao za 2300 kuna, to nisu male pare. Ako te opalim šakom i kažem sori u problemima sam, da li me to pravno i moralno razriješava svake odgovornosti za moje postupke?
Edit: vidim da je bio online prije 4 dana i uredno postao u naredna 2 mjeseca, moraš bit posebna vrsta čovjeka da nakon što nekoga prevariš za par tisuća kuna, praviti se da ništa nije bilo mjesecima.
Izlike nema, a koliko si ti spreman to goniti da naplatiš što ti pripada, to je na tebi.
Koliko znam za iznose iznad 2000 kn reagira i policija na prijavu.
Očito ga prebrikalo...
TITANXIS Pa bilo bi u redu da se javi kao što si već napisao u kakvim god problemima da je, teško je sad tu biti pametan kad se ne zna šta se događa. Mislim da ga nitko ga ne osuđuje pogotovo ne prayer koji je sam to naglasio.
- Uređivano
yakuza_stinger nije samo to neg, u 15ak godina cca u koliko znam da je trgovao po forumima (prvi put sam s njim tamo negdje 2007. ili 2008. trgovao, ni jednom nije zajebao po pitanju trejda. A to su stotine i stotine transakcija u pitanju.
Imam i ja kuma kojeg znam 30 godina i nijednom me nije zajebao dok mu prije par godina nisam poslao 600€ koje nit spominje nit ima u vidu vratiti.
Isto tak Imam jednog kolegu kojeg sam znao godinama pa mi ne vraca 100€, pa jos jedan koji ne vraca 500kn, a da ne spominjem kojekakve pajdase iz birtija sto im posudis 20-30€ pa magicno zaboravlja na njihovo postojanje.
Jedino sto mogu reci je, nek im bude za ljes...
maverick Mislim da miješaš kruške i jabuke. Znam i ja ekipu i rodbinu isto toliko pa koliko god ih smatrao dobrim osobama, nebi im ni lipe dao. Ili ako bi, smatrao bi taj novac otpisanim.
A icek je ipak non stop trgovao, sa svima. Mislim uzalud je sad bilo što nagađati, bilo bi najbolje da se on sam očituje.
- Uređivano
yakuza_stinger mijesas ti. Posudjivao sam ja i nekima gore spomenutima vise puta i vracali su uredno i bili kamilica, sve do jednom...
Mozes biti u kurcu i gabuli do jaja, ali u danasnje vrijeme ne javiti se i barem reci ne mogu ti poslati nesto / dati lovu narednih 5 godina, nego ignorirati, je lose i bez svake isprike.
To je to od mene, a vi sad tu smisljajte razloge i izgovore do ujutro.
Ako je Icek u kurcu, meni je zao covjeka, ali ovo nije nacin i treba se javiti decku. Samo to...
Javit će se on kad smogne snage i hrabrosti.