Ajmo još jedna tema o televizorima
Black Friday 2021
Čekamo BF i LG C1 na sniženju. Iako, nisam optimističan. Elipso što sad ima - ima. Više sniženja neće biti, ali realno je i sad OK cijena. Ipak, nekako se nadam da će C1 65" biti do 10k.
Gdje ima za kupit najjeftinije PS5 ?
[deleted]
Evo Sancta domenica je počela pumpat cijene samo kako bi za BF stavili “brutalan” popust.
Kako ovo prolazi bez kažnjavanja?
Ja vidim samo Feniksa
- Uređivano
Flipper
Nemoj očekivati do 10 000 kn, evo sad ga Elipso nudi za 11 500 kn, možda daju kojih 500 kn manje za BF tko zna!
https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/LG-OLED65C11LB.AEU/?utm_source=nabava.net&utm_medium=cpd&utm_campaign=nabava.net_cjenik
Šta i očekivat od lopovske i propale države drugo.Ak svi kradu,onda mogu i trgovci muljat na svakom popustu/sniženju.A ovo im je sad prilika da naljepe akcijsku cijenu proizvoda koji isto košta bez akcije.
- Uređivano
Treba mi:
- nova kicma
- nove oci
Javite ak negdje ima
Pretpostavljam da mislimo na isto. O tome sam baš i ja razmišljao i shvatil da sve slabije vidim otkako buljim u te mobitele, dgialne tablete, laptopove i televizore a ode mi i kičma zbog istih i to svakog čeka ak nastavimo robovat tehnikalijama. Mogu samo pustit suzu i konstatirat kako je nekd lijepo bilo.