Miro Ako je neko kupija novu konzolu i onda da sad ide kupiti tv koji nije niti full hd nema apsolutno nikakvog smisla.

Sa te strane si u pravu ako ljudi imaju novu konzolu. Sa druge strane neka grafički lošija igra će ti izgledat tako loše na tom novom tv-u a na nekom običnom tv hd-u izgledat puno bolje. Imam i ja relativno dobar samsungov star 3g. tv koji mi većinu dana ugašen a služi mi samo za PS4. Za gledanje televizije, kabelske i sl. ne gledam puno tak da mi je sa te strane svejedno koji imam pa mi je taj vivax ok.

Ajmo još jedna tema o televizorima 😄

Čekamo BF i LG C1 na sniženju. Iako, nisam optimističan. Elipso što sad ima - ima. Više sniženja neće biti, ali realno je i sad OK cijena. Ipak, nekako se nadam da će C1 65" biti do 10k.

master_x Imam ja povoljno. Uplata na račun, šaljem busom.

Evo Sancta domenica je počela pumpat cijene samo kako bi za BF stavili “brutalan” popust.

Kako ovo prolazi bez kažnjavanja?

[deleted] nažalost svi to rade. Elipso. Samo gledajte brojeve kalkulacija.

I sad 'akcijska cijena' 😃

Znači... (weky dovrši 😃)

Flipper Znači...

...da Tze čeka već sedam godina da Sony predstavi SmartWatch 4, pa sa i on nešto upazari za crni petak

Flipper

Šta taj broj kalk točno znači, što je taj 16 ili 15 u 2021.?

Prijavit ću ih sad inspekciji pa baš da vidim hoće li što napraviti. Već duže pokušavam uhvatiti neki dućan u ovome, ali da baš imam dokaz i do sad nisam uspio.

Šta i očekivat od lopovske i propale države drugo.Ak svi kradu,onda mogu i trgovci muljat na svakom popustu/sniženju.A ovo im je sad prilika da naljepe akcijsku cijenu proizvoda koji isto košta bez akcije.

Već je i recenziju ostavio.

Upravo mi @Tuhy poslao iz SD skladišta. Taman stiglo za BF.

Treba mi:

• nova kicma
        • nove oci

Javite ak negdje ima

Pretpostavljam da mislimo na isto. O tome sam baš i ja razmišljao i shvatil da sve slabije vidim otkako buljim u te mobitele, dgialne tablete, laptopove i televizore a ode mi i kičma zbog istih i to svakog čeka ak nastavimo robovat tehnikalijama. Mogu samo pustit suzu i konstatirat kako je nekd lijepo bilo.