• Gaming Vijesti
  • Spider-Man: No Way Home trailer je vani, u miltiverseu je okupio sve prethodne villaine

multiverse is recycling bin...say hello to my friend torrent

Tzereen Ma nema smisla opće više gledat trailere za to.
Znam da ću film pogledat vako i nako. Rađe se guštam bez ikakvih predznanja i očekivanja.

Ja sam osobno teški pacijent u svezi trailera.

Ono što znam da idem gledati, nema šanse da gledam trailer, ama baš nikakve.

Jbt, ja u kino dolazim namjerno kasnije, da ne gledam trailere.... a kada sam u kinu, i naleti trailer kao sada npr. što mi je bilo za Matrix, ja zažmirim, začepim uha i mrmljam si u bradu da ne čujem što govore...

Ljudi pored mene misle da imam napadaje 😉

Torla ma neki se traileri rade pametno. Da bildaju hajp, a ne odaju ništa, baš ništa.
    Ali ovo od 3 minute di vidim cijeli zaplet, kulminaciju i rasplet, daj umrite.

Torla ja zažmirim, začepim uha i mrmljam si u bradu da ne čujem

Jel tako i kad je prijenos Arsenala? 🤣

Fico gledao sam s njim par puta, mogu potvrdit 🤣

E vas dvojica....
      Pazite malo, snimio sam obojicu, procjena je da vas riješim jednom rukom i jednom nogom, obojicu istovremeno.... hehehee

A di ste sada, kada jašemo na valovima bodova.....

Siguran sam da jedva čekate subotu i mogući poraz od Liverpoola, da se krenete naslađivati.... nećete razbojnici!!!!

Torla

Rekao bi da si pravi fan, riječi "mogući poraz" ti ne bi trebale biti u vokabularu.

Al ako navijaš za Arsenal onda ima smisla.

Jeste skuzili da su izrezali i Tobeya i Andrewa Garfielda iz traileraq, cijeli dan gledam klipice o tome kako je trailer bolesno editovan, evo i dokaza....hehe

pogledati pod 0:50 min

Kad smo kod editiranja trailera i Marvela, sjetimo se slučaja s Infinity War

(Hulk)

Stalno to rade i volim to.
        Nikad ne znaš kaj zapravo spremaju.

Barracuda Molim te pripaziš malo sa spoilerima. Možeš ih staviti u spoiler tag koji se aktivira na ovaj način.

[ovdje_upisi_rijec_spoiler_i_nista_vise]

Tekst

[ovdje_upisi_/spoiler_za_zatvaranje]