maverick Tuhy upravo mi isto pise uspio sam jedino piva platiti, ali od membershipa nista. kako god, barem nesto...
StarFox_N Opet sam pokušao i stoji mi da sam active subscriber. Morati ću od idućeg mjeseca. @Fenix Bilo bi dobro da ovu temu staviš negdje na vrh i da tamo stoji. Jedva sam je našao. Kako će ljudi podržati ako nigdje nema teme i ne mogu je naći.
Fenix StarFox_N Bilo bi dobro da ovu temu staviš negdje na vrh i da tamo stoji Dosta je bilo onih jednokratnih doancija, nakupilo se toliko da ne trebam razmisljat o troškovima do iduće godine, pa pogotovo dok nisam popravio problem s karticama nisam ni želio podizat temu. I hvala svima na tome ❤️ Deadwalker imao sam nekih tehničkih problema, očekujte da ću to riješiti negdje tokom vikenda.
Deadwalker @Fenix samo da provjerim, meni su još vidljivi reklamni banneri na portalu, imam uopće status pretplatnika? Jer na onom servisu piše da imam. Tnx 🙂
Picek Jel ima koja dobra duša od povjerenja da mu uplatim novce na račun pa mi riješi prek PayPala koju pivu? Nemam PayPal, nisam ga nikad koristio, a želim donirati nešto 🙂 Možemo se prek PM-a dogovoriti. Osim donacije platim pivo i toj osobi 😉
herc Svakako ću se priključiti donacijama putem PayPal, ali... Samo jedna molba, naime, glede @foggy to je jedan fin gospodin koji ne pije pivo, pa ako njemu može čaj s mentom ili limunom, pa ako dio donacije može otici u tom smjeru.
StarFox_N Upišem podatke kartice, odvrti "processing payment" i baci mi crveno "you have active subscription"...
Fenix StarFox_N mislim da sam to već objašnjavao, ali budući da si već bio pretplatnik, pa smo cancelirali, treba pričekati mjesec dana da se izbaci iz sistema. Ili s drugim emailom donirati, ali za to stvarno nema potrebe. Još jednom veliko hvala svima 💌