Može li na neki drugi servis, ne trebaju nikakvi benefiti, samo da se može uplatiti?

Sad kad su te fensi šeme propale lipo metni IBAN i bog te veselija...pa uplatim i ja koji dinar kad god dodjem s bele lađe🙂

Fenix ja vidim još pretplatu na svom accountu, iako ih bome ne vidim na samom profilu od ffa. Al ono, da, nemoj odustati, nađi samo servis gdje te manje zajebavaju 🙂

Da, stavi svoj IBAN.
A ako to prolazi, stavit ću i ja svoj! 😂

Meni ne trebaju nikakve pretplate, povlastice i pizdarije. Samo stavi da se moze normalno donirati lova i to je to. Ne mora se ni znati tko je sta uplatio jer ne radimo to da se kurcimo nego jer hocemo.

Moze li se autobusom poslat?
Ja bi dao vozacu pa preuzmi...nemoj gasiti sve

Tzereen

Patreon nije napravljen za sadržaj za odrasle i koriste ga svi online creatori.

OnlyFans je OnlyFans.

wooddiebone ma znam brate. Nemoj bit picajzla. Al ako Fenix otvori patreon, ja inzistiram na pr0n slikama, vodi iz kade i/ili rabljenim gaćicama za neke od tiera.

!!!

causasui hvala ti na savjetu. Mislim da sam gledao i to, ali mi se činilo da uzimaju previše provizije. U svakom slučaju nakon ovoga sigurno razmotrim

Sređeno je, ponovno su se vratile pretplate. Omogućeno je ponovno i karticama. Ali onima koji su se ranije pretplatili, pa sam im trebao cancelirat, će morati čekati idući mjesec (ili u protivnom drugi mail koristit).

Ovo iskoči kad se klikne na "pay"

No such product: 'prod_Kb00sIDNbwY6qb'

Tuhy upravo mi isto pise

uspio sam jedino piva platiti, ali od membershipa nista. kako god, barem nesto...

8 dana kasnije

Opet sam pokušao i stoji mi da sam active subscriber.
      Morati ću od idućeg mjeseca.
      @Fenix Bilo bi dobro da ovu temu staviš negdje na vrh i da tamo stoji. Jedva sam je našao. Kako će ljudi podržati ako nigdje nema teme i ne mogu je naći.

@Fenix samo da provjerim, meni su još vidljivi reklamni banneri na portalu, imam uopće status pretplatnika? Jer na onom servisu piše da imam. Tnx 🙂

StarFox_N Bilo bi dobro da ovu temu staviš negdje na vrh i da tamo stoji

Dosta je bilo onih jednokratnih doancija, nakupilo se toliko da ne trebam razmisljat o troškovima do iduće godine, pa pogotovo dok nisam popravio problem s karticama nisam ni želio podizat temu. I hvala svima na tome ❤️

Deadwalker imao sam nekih tehničkih problema, očekujte da ću to riješiti negdje tokom vikenda.

Jel ima koja dobra duša od povjerenja da mu uplatim novce na račun pa mi riješi prek PayPala koju pivu? Nemam PayPal, nisam ga nikad koristio, a želim donirati nešto 🙂 Možemo se prek PM-a dogovoriti. Osim donacije platim pivo i toj osobi 😉