Evo još perkova

• 1000$ i vraćamo PS2Mastera
  • 10000$ i vraćamo Jelasha
  • 50000$ i benamo osobu po željitrajno, nije bitan razlog
  • 100000$ i vraćamo Emilija

Još jedan perk da power7 napiše, sklada i odrepa novo remek-djelo.

Flipper nakrcao si se bedževima ko neki oronuli panker kožnu jaknu koju nosi zadnjih 20 godina, a tolko dugo ju i ne pere.

Jel postoji razmišljanje da se bedževi smjeste negdje u grid ispod avatara ili moram osljepit od Flipperovog blinga 🤣

yakuza_stinger ako se sve fino posloži, do 2025. mirovina

ako se sve posloži, i ako budem ima sriće . . . do 2025. ću bit stariji za malo više od tri godine.

ON TOPIC:

fenikše, jel se može na kraju uplatit karticom? koja je šema? @Fenix

Hvala vam svima. Hvala i vama koji ste podržali karticom, ali kao što sam i napisao par postova prije, moram vam to refundirat.

Da mogu, maknuo bih karticu odmah, ali moram čekati njihovu korisničku službu da to odradi.

I do kraja dana svi dobijete svoje bedževe ❤️

Fenix Hvala i vama koji ste podržali karticom, ali kao što sam i napisao par postova prije, moram vam to refundirat.

a jbg. 😅

Fenix I do kraja dana svi dobijete svoje bedževe

i want my account clean!! (meni ne tribate stavljat ništa od bedževa; važno je lol)

Može plaćanje preko Paypala, ali koristeći linkanu debitnu karticu?

Hvala! Riješeno. 🙂

doktor1 izbacuje li neku grešku?

Inače, naravno da možete izabrati ne imati donatorski bedž, Kao Woodie recim, ali zato kustom n7 bedž izgleda super

Ja sam načičkan žešće. 😃 Kad stigneš, ostaviš mi samo portalovac i ovo srce. Tnx.

Toooo sad konačno mogu forsat najbolji serijal u povjesti gaminga po forumu, a ne moram ni pisat o njemu.