Weky jesi ti Wedran sa Reboota?Šta nije očito? Vidiš da sere po svemu.
Battlefield 1
Eh da bar nastave sa Bad Companyem ili WWII setting, najgora opcija je buducnost i nekakvi odvratni jetpackovi i letenje i pentranje po zidovima ala COD stil...
Ja se nadam da do toga nikad neće doć. Ako bude tako ja sam završio sa još jednim serijalom dok se ne dobiju i naprave pravu ratnu igru vrijednu para i vremena.
http://www.youtube.com/watch?v=mipNJq3e90g
Glasajte i vjerujte ovo ce ic do DICE-a
http://strawpoll.me/6459945/r
Vidio sinoć...i da dođe do Dicea ne može se ništa promijeniti u ovoj fazi tako da je svejedno.
Siguran sam da su oni radili svoja istraživanja godinama unaprijed.
Hej ili ce biti WWII,Vietnam,MW ili neću uopće kupiti sto se mene tiče.
Isto sam sinoć gledao, i 99% će biti MW, tu je lova i najlakše je za napravit, svi hoće WWII(i ja) jer prave WWII igre nije bilo već 7-8 godina, sve je ili moderno ili futurističko, možda naprave 1944 kao i što su 1943.
Meni je prihvatljivo sve do MW, samo da nije futurističko tipa COD.
Poslano sa mog MI NOTE Pro koristeći Tapatalk
neznam zasto ljudi usporedivaj batllefront uopce s batllefieldom jel to nema veze s vezom osim sto je od dice-a......neka bude vise ovaj novi nastavak ko bad Company 2 i ja sretan a vjerujem i vecina...uglavnom ako je istina da dolazi kupujem ga day one ipak sam proveo sate i sate u multiplayeru a vjerujem da nisam jedini....i naravno ako nece ima problema sa serverima i svime kaj je batt 4 imo godinu dana nakon izlaska sta vecina fanova i mi koji smo igrali...
Hoćemo bad company 3
Neeeeeeeeeeeeeeeeee
Ne vjerujem. Imaju battlefront vec sad, a i titanfall 2 bi trebao iduce godine.
Ma bit će sigurno tipičan bf SAD kakav vidjet ćemo..nadam se najbolji do sad...
Poslano sa mog MediaPad T1 8.0 koristeći Tapatalk
Stvarno ne znam kaj vide tu, tj. koji dio kolača misle uzeti.
Zadnja 4 (ČETIRI) Call of Dutya su smješteni u sci-fi setting: Black Ops 3, Advanced Warfare, Ghosts i Black Ops 2. A i MW3 je već polako uranjao u futuristične vode.
Titanfall smo imali prošle godine, nastavak bi trebao doći ove ili slijedeće.
Destiny će vjerojatno dobiti nastavak ove godine (ili sljedeće).
Kao konzolaške ekskluzive imamo Killzone za PlayStation i Halo za Xbox.
Pa sam DICE je izbacio Star Wars: Battlefront prije koji mjesec.
Kada krenu milkati setting sa shooterima, onda idu do kraja. Prvo WWII, pa moderno ratovanje i sada, izgleda, futurizam.
Ma kakav futurizam...pa jos nakon Last Stand DLC-a koji je bio bliska buducnost DICE je rekao da ce sljedeci Bf biti tipican vojni BF. Dobit cemo moderni shooter koji ce bit ono sta Bf4 nije bio.Ispoliran,balansiran i bolje iskoristen potencijal levolutiona itd.
Ma kakav futurizam...pa jos nakon Last Stand DLC-a koji je bio bliska buducnost DICE je rekao da ce sljedeci Bf biti tipican vojni BF. Dobit cemo moderni shooter koji ce bit ono sta Bf4 nije bio.Ispoliran,balansiran i bolje iskoristen potencijal levolutiona itd.rijeci ti se pozlatile mraks
Ma kakav futurizam...pa jos nakon Last Stand DLC-a koji je bio bliska buducnost DICE je rekao da ce sljedeci Bf biti tipican vojni BF. Dobit cemo moderni shooter koji ce bit ono sta Bf4 nije bio.Ispoliran,balansiran i bolje iskoristen potencijal levolutiona itd.IMO BF4 u trenutnom stanju ima jako dobar balans. Zapravo najbolji na trzistu za oruzja. DICE LA je jako dobro sredio sve i sama netcode optimizacija i TTK na normalu su taman. Ni prekratko ni predugo. Taman sredina. Jos i brojna optimizacija netcodea i sam scope i velicina igre. Koliko god je katastrofa bio launch mora im se priznati da su se sredili. Pogledajte samo battlefront, sa svim znanjem iz enginea slozili su igru koja radi SAVRSENO day 1 na dedicated serverima. Zbog toga kupujem BF5 day 1. Balans rework trebaju klase tj gadgeti i vozila.
BF4 ima problema u balansu vozila i dizajnu mape. To je problem kad imas tako veliku mapu sa hrpom igraca i vozila. Pogledaj samo destiny ili cod. Imaju mape velicine polovice jedne zastave u BF i nikako ne mogu sloziti balans oruzja. Bungie je shotgune promjenio 90 puta. BF4 ima preko 80 oruzja i sva su dobro zamisljena i slozena. Koja to igra ima. Problem je u samoj velicine igre. Moraju izbalansirat air combat i AA. Na launchu BF4 nije imao veze sa balansom ali pogledaj sad.
Ne ocekujem savrsen balans u BF5, ali ocekujem vrhunske mape kao u BF3. U tom podrucju (nekima i najvaznije) je BF4 failo ali realno BF4 je najbolja BF igra ikada mehanicki.
Svima nam pokvario dojam onaj launch i mnogi se nikad nisu vratili zbog toga. Tu je i tranzicija na next gen bila...a i igra nije bila spremna jos godinu dana.
Nakon tehnicki savrsenog battlefronta siguran sam da ce nas i bf5 odusevit. Nadam se direktnom nastavku bez buducnosti.
Ja jos uvijek aktivno igram cetvorku i koliko god oni sredivali netcode onaj iz bf3 je bolji..za balans oruzja ne kazem nista od prvog dana ali sve ostalo u igri je losije od Battlefield 3 igre. Pc verzija.
19Marksman89
Ne znam kako može biti lošiji netcode na BF4 kada koristi servere na 120hz koji su puno bolji od BF3.
U BF4 uz mape najviše smetaju razni launcheri koji su i danas najveća smetnja u gameplayu viper89 ;-)
Barem pola trebaju izbaciti da bi helikopteri mogli normalno letiti kaoni avioni bez iritantnih lock on zvukova svaki tren.
Treba se barem staviti repoad od 10 sec ako misle sve to zadržati.
Isto to vrijedi i za sva vozila na zemlji...Tunguska je najgore vozilo ikad za letače, ali i za ostala vozila.
Sve launchere ili prepoloviti ili napraviti dug reload.
Mine također treba balansirati kao i izbaciti granatu loja eksplodira na dodir.
Ima tu posla...
Nije 120 već 30 (vecinom) i 60 hz. veci tickrate testiraju u CTE. Counter strike koristi tickrate preko 100 hz odavno.
Marksman cini ti se samo. BF3 koristi tickrate od bijednih 10 hz (nesto vise na nekim serverima). Netcode je bolji u BF4.
Nexus da, vise sam govorio za balans oruzja (primary i pistolji). Zato sam i rekao da treba balans rework na klasama i za vozila.