"Gameplay tako klizi da je cudo, ponajvise jer ima toliko opcija za flank a i rovovi bas daju akciju non stop"- tu recenicu sam ja izgovorio jos od kad je izasao ruski DLC.Igra je predobra i navukao sam se totalno opet.Meni je tako na svakoj mapi.Stalno igramo u klanu i bude nas uvijek minimalno trojica a svi znaju gadno dobro igrat i zbog toga sta bi ti reko,igra klizi.Beru se bodovi nenormalno,akcija stalno,nema zivciranja puno,stalno neki dobri momenti.Bas onaj pravi osjecaj kad uđes u igru i znas sta radis,svaka radnja ima glavu i rep a ne ono kad se zna desit da uletis i neznas di bis,neznas di gonis.Evo bas smo prije sat vremena ja i Chono7 odigrali jednu rundu Conquesta na Galiciji.Mapetina je ogromna,nevidis joj kraj a zagrmili smo masu bodova i stalno bili u akciji.Moram priznat da ni Bf3 nije imao takve akcijske momente.Trcimo po rovovima,nadljecu te avioni,rokaju bombe sa svih strana,bacas se u kratere,blato po svuda,ljudi vriste,bas bude spektakl a zanimljivo je da se sve to uspije odvijat oko tebe i nekako te zaobilazi u smislu da stignes prezivjeti to,kao da je skriptirano.Uvijek u jednom zivotu naredam barem trojicu,cetvoricu a kad igras sa assault klasom unistavanje vozila sa AT rocket gunom je bas milina.
Procitao sam tvoj komentar i odmah slozio ovaj video na brzinu Mi smo se tako navukli na operacije da vise conquest ni ne igramo.
http://www.youtube.com/watch?v=k0UWKMHxYh8