Torla Ma ja se u takvoj igri uopće snalazim. Meni treba high skilled game.. Hehehe Kad igram bf, u pozadini mi svira Toni Cetinski - Umirem 100 puta dnevno
shtiri Jedna od lošijih igara koje sam imao prilike igrati.Žalosno je da je EA zanemario vrhunski Titanfall 2 u korist ove katastrofe.
19marksman89 Pod pritiskom klana,vratio sam se igri i sram me priznat,jos sam kupio premium..i koliko god sam jadan i mrzim se sta sam EA-u dao pare toliko mi nije zao iz samog iskustva sa ovog DLC-a..totalno sam krivo misljenje i viđenje imao gledajuci po youtubeu mape i razne gameplaye.Dok ne probas sam nemozes sudit.A ovo sta sam na mapi Verdun dozivio,ovakav prikaz rata i atmosferu nisam dozivio ni u jednoj singleplayer igri od kad ganjam fps zanr sa ratnom tematikom.Znaci mapa je otvorena ali puna kratera i rovova..granate padaju na sve strane,meci frcaju,nebo gori doslovno..sve se crveni a drveca su oguljena.Di god pogledas neko puca u nekom smjeru.Zvuk bombi i baraze je zastrasujuc,bas onako kao u Bastogne epizodi iz Band of Brothers serije..bas impresivno..i zanimljivo za igrat jer se protivnicke strane doslovno zamjesaju u borbi...pucam,trcim,borim se,valjam se u blatu i neko vrijeme ne kuzim da se nalazim okruzen među neprijateljima i da pucamo u suprotnim smjerovima nekoliko metara jedni od drugih..
19marksman89 Nova mapa je fantasticna..Kao Amiens ali meni osobno puno bolja.Vise ulica,rusevina i rovova a manje prozora i kempanja.Vratio sam se igri totalno.Ima se sta igrat,,puno toga za otkljucat,ispolirano je i od kad imam bolji net jos sam bolji igrac.
ludiloop Pozdrav, svim BF1 igracima, napokon me ekipa odvukla na igru.Zanime me par stvari, barem sto se tice konzola. Vise manje sam nasao sensitivity kojim igram. Vidio sam mislim jos u advanced postavkama sto se tice kontrola da se moze isto podesavati dead zone i L2/R2 triggeri se mogu podesiti za ADS/pucanje, sto je po meni super (nesto slicno kao kod xbox elite kontrolera u njegovoj aplikaciji). Pa koje postavke vi koristite, ili ste sve ostavili na default?Meni je FOV na 55 za vojnikaSensitivity mi je na 42 , a ADS mi je na 20.Dead zone za lijevi i desni stick je na 5%, a Trigeri za L2 i R2 su mislim na 10% (umjesto na 100)
StarFox_N ludiloop Ne zamaraj se previše. Auto aim odrađuje posao tako da se ti ne moraš mučiti.Samo mozak na pašu, rush i biti ćeš prvi na tablici.
borkex3 Ja sam uzeo BF1 zbog ekipe i drago mi je sto sam to ucinio. I nakon nekoliko conquesta i dominationa, vratio sam se na starog sebe, veterana Eat, sleep, respawn, repeat.
ludiloop Ja sam uzeo BF1 zbog ekipe i drago mi je sto sam to ucinio. I nakon nekoliko conquesta i dominationa, vratio sam se na starog sebe, veterana Eat, sleep, respawn, repeat.BorkeX3 , je nisam mislio da ce biti tak dobro, je da sam na rubu igrajuceg ptsp-a... LOL, ali prva igra mi je ipak, zna se "duga sestica" 8)
borkex3 Ali definitivno trebam pocet igrat na HC modu, posto tamo sam kovao svoj skill u starim danimaEat, sleep, respawn, repeat.
Torla I meni je BF prvih mjesec dana bio odličan. No poslije je sve više blijedio. Ne znam točno zašto, no ako ga igram, sve više od dvije partije CQ mi je previše... Dok dugu šesticu mogu igrati 10 sati u komadu ;) Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
StarFox_N Ne znam točno zašto, no ako ga igram, sve više od dvije partije CQ mi je previše... Dok dugu šesticu mogu igrati 10 sati u komadu ;) I meni je R6 daleko najveći gušt igrati i trenutno mi je najbolji MP ali to je igra koja traži maksimalnu koncentraciju.BF mi je super kada želim nešto opuštenije da ne moram puno paziti.Nije na razini Siegea ali je super zabavno s ekipom.
19marksman89 Ono kad te u multiplayer shooter igri natjeraju da stanes i osvrnes se oko sebe..malo razgledas i udahnes atmosferu..ljeto jos nije ni proslo ali vec se vidim u zagrijanoj stolici kad krenu kise jesenje i hladne bure po zimi.Mapa je cista Bastogne snijeg se hvata na uniforme