Samo da onaj papir kojeg je objavio Flipper na portalu nebude istina.Toplo se nadam da nije jer ako ce im jedan cjeli DLC biti remake od 5 Bf4 mapa onda smo u problemima
Hejt prema BF4 ti je potpuno deplasiran. I video od LevelCap-a koji si priložio datira iz vremena dok CTE nije učinio svoje i igra nije fixana. Da, imala je užasan launch i start. Osobno sam prestao igrati BF4 nakon kratkog vremena i psovao sam im mater na Twitteru. Kampanja mi je zaglitchala, morao sam igru ispočetka prelaziti. Lag i rubberbanding u MP su bili sveprisutni, ali to je sve riješeno i ovo je sada najbolji BF naslov. Vratio sam mu se i nabio sam skoro 100 sati u mjesec i pol dana kolko je igra dobra sad.
Kakav hejt alo!?Znam i ja dobro iz kojeg vremena datira video.I jeli izmjenjen killfeed,display,brzina igre,balans,mape?Ja igram Bf4 od prvog dana,na PC-u me pola problema zaobislo.I od svega sta su znacajno izmjenili je netcode.I kao takav opet mi ne pruza bolje iskustvo od onog feela u Bf3.Sta ako kazem da je Bf4 slabija igra od Bf3 to je hejt?Ili ako je slabija igra nesmijem ga igrat i nabit 700h?Bf3 je 10/10,Bf4 je 8/10 i to je to.Ispod visdea stoji jedan komentar sa 100likeova koji je jednostavan a kaze Bf3 looks better, feels better, and bf3 has way better maps.