• Gaming Vijesti
  • Battlefield 2042 je praktički neigriv. Evo što sve ne radi i kako si pomoći

Pročitaj na portalu
Članak

Battlefield 2042 je praktički neigriv. Evo što sve ne radi i kako si pomoći

Ako, kao i mi, Battlefield 2042 igrate preko EA Playa i ograničeni ste na samo 10 sati igranja, razmislite odgoditi početak igranja za još koji dan. Mjerač vremena teče i dok ste u meniju, a u meniju ćete uslijed svih problema biti jako puno.

Nije mi jasno kako osnovne stvari ala voicechat i scoreboard fale . Pa nije to bog zna koji posao napravit screenstatistike , mogli su to nakon bete uvest . Mozda su mislili da je ovaj novi “scoreboard” dovoljan iako je uzasan i nepregledan kao cili UI u igri.

Ja sam sa igrom kao igrom zadovoljan , ali takve stvari mi stvarno idu na k. Gubis 3 godine na tornado , a zaboravis neke osnovne stvari .Koje vjerovatno mozes copy pastat iz starih igri .

Ja sam u šoku. Ne mogu vjerovati da nakon one fantastične i ispolirane bete imaju ovakvu igru na launchu.

Giphy - Sarcastic Oc GIF

Znalo se da nešto ne štima tik prije izlaska. EA je platio ogromne novce Battlefield content creatorima tipa Jackfrags da pjevaju hvalospjeve o igru i to zamotaju u objektivne analize igre.

Igra nakon bete je melem za oci nekih većih problema nisam zasad imao 🔥🔥

Je li DICE ikada imao launch Battlefielda bez ogromne bug / glitch liste?

Deadwalker
      Bad Company 2?

Nažalost ovaj švedski DICE sve zasere, ostavi igru u stanju kakvom je pa je onda ispravi ekipa iz DICE LA (prijašnji Danger Close studio) i onda igre budu ono što znamo da jesu (kada su kvalitetne od samog koncepta) + već sada neki legendarni DLC-ovi iz BF3 i BF4.

Problem je u švedima. U kurcu ekipa skroz.

Mogli bi napraviti neko natjecanje s Poljacima gdje bi Poljaci bili višestruki osvajači zlatne medalje.

Jucer sam igrao 2 sata, nikakve probleme nisam imao. Rubber banding ionako nije problem nego feature bf igara prvu godinu.

weky Jackfrags vise "pametno" suti neg sto hvali igru....U zadnji 5-6 dana ima samo 2 videa o Bfu,pingvini i no comm gameplay hazarda i portala...Mislim da i on kuzi da je igra trenutno u losem stanju...

pa nije je niko hvalio bezrazloga i da nisu naveli probleme koje smo vec komentirali . Daleko je od toga da je neigriva , al ima dosta stvari koje joj fale .

Oni su isto bedasti da nisu mislili na to da će se nać bandita koji će radit XP servere i sve zagušit.Ko da su amaterčine.A po trenutnom stanju mislim i da jesu.EA će eliminirat u ropotarnicu prošlosti.

Veliko smece od igre...
      Ovo nije bf, upravo refund napravljen.