• Gaming Vijesti
  • Platili smo nekoliko tisuća kuna da bismo igrali Fortnite – sretan prvi rođendan PS5!

escoban Pa nitko nije to ni rekao. Samo se konstatira činjenica da je najigranija igra na konzoli a Tuhy izašao iz menopauze doslovno

Flipper Meni je recimo Fortnite super, a na PlayStationu 5 stvarno izgleda lijepo.

Malo me jebete, al oke 🙂

Pa naravno da je najigraniji, bit će na apsolutno svakom sistemu, zna se što je Fortnite u današnjem svijetu.

Makni njega i dobiš kaj dobiš... Ko je ostalima kriv kaj svake jebene godine kupuju svaki jebeni novi nastavak već izlizanih franšiza.

Osobno me lista ne dira ni najmanje, mene se ne tiče na pol posto.

weky znam Weky. 😃 Ali ti ne spadaš u prosječne gamere koji igraju samo Fort. Igraš ti puno više toga.

Tuhy Osobno me lista ne dira ni najmanje, mene se ne tiče na pol posto.

Pa nitko to nije ni napisao. Doslovno. Ja sam samo rekao da si zabrijao na naslov 😃

Naslov sam shvatil kak sam shvatil.

Očito na krivi način, pa jbga, sorry.

Tuhy Tuhy nemoj se ispričavati mućkim provokatorima.
        PS will rise again! 😄

@Flipper Tuhy je u pravu. Ništa na ovoj listi nije poražavajuće i nelogično.
        Kako će se jedan Ratchet koji traje 11-12 sati ili Deathloop od 15 sati mjeriti s MP ili sportskim igrama koji se igraju više desetaka pa i stotinu sati.
        Na ovoj listi od 10 takvih je čak 8 igara.
        Ja odigram Ratchet, Deathloop, Soulse i Returnal. Na te igre potrošim 100 sati a samo na npr. Warzone 150 sati.
        Ne znači to da sam dao 5000 kn za konzolu da bih na njoj igrao Warzone.

Previše dramite oko statistike. Danas je tržište toliko naraslo da su izdavači izuzetno zadovoljni prodajom SP igara, dok je MP uvijek veći rizik koji se ako pogodiš novu zaraznu formulu itekako isplati na duge staze.
          Fortnite je apsolutni fenomen i normalno je da će biti najigraniji. Jednako tako da će kodara biti svaku jesen najigranija igra jer ljudi vole tu formulu i ok im je platiti novih 60 eura za nove mape, skinove i oružja u novom settingu (isto vrijedi za FIFA-u).
          To ne znači naravno da nema novih igara ili da se nema što igrati.

Fortnite (@FortniteGame) objavio/la je Tweet: Boba Fett will be making his arrival on the Island December 24, 2021 at 7pm ET! #DisneyPlusDay https://t.co/cj9iC6WRBZ

Fortnite rula.

Lako tako pisat kad ste banali Ps-mastera.

PS2Master može vrlo lako napravit novi acc. i sudjelovati.

0 igara sam igrao sa tog popisa na PS5 lol previse dobrih igara da bi se igrala sranja

weky Kak funckioniraju ta gostovanja u fortnajtu ? vidio sam da kad je bio nas gospodar i spasitelj Thanos da je imao posebne moci jel tak svaki lik koji gostuje ili su vecinom samo skinovi ?

Kikiller pa njega sam i tagao. Kaj ti znas , mozda igra jos ekipe al ne zele rec da ih se ne ismijava

Obično bude neki limited time game mod. U Thanos game modu je igrač mogao skupiti token koji bi ga transformirao u Thanosa s više healtha i posebnim moćima, ali više close combat orijentiranim. Onda bi igrači praktički udruženo napadali isključivo njega kao veću prijetnju. I tako dok ne ostane posljednji igrač, bio čovjek ili Thanos.

Nakon što prođe event, obično bi izdali skin.

Međutim, pod zadnje u isto vrijeme izdaju skin, koji je disablean za korištenje u tim specifičnim modovima.