buz Koji užas, neću ovo ni na popustu kupiti. Želim da mi te tri jako drage igre ostanu u dobrom sjećanju. Ne želim s ovim sranjem oskvrnuti uspomenu na njih.
herc Rockstar je odličan developer novih naslova. U svakoj igri koju stvore, vidi se nevjerojatna posvećenost detaljima, priči, glazbi itd... I SAMO TO!! Sve ostalo, doslovce SVE, pa i uključujući i izradu remastered vlastitih naslova - teški odron!
HideooKoojima Nije mi jasno ko ovo moze osim Borića kupiti 😅 Neznam šta čekaju s GTA6 imaju sve predispozicije da probiju barijere PS4 & PS5 ali ne oni bi lagano zaradili na Boriću novce. Bojim se da će ovo biti brzo na PS+
Picek renda OK, al treba Rockstar dati neku suglasnost, nešto. Činjenica je da ovo ide njima na štetu.
wooddiebone Picek Činjenica je da ovo ide njima na štetu. Ma kakvu štetu. Rockstar igre ruše rekorde prodaje svaki put kad izađu. I nastavit će isto sa GTA6.
renda Pa brijem da je Take Two odobril, mislim boli me k, ali sumnjam da je R* imal bilo kakve veze s ovim, mozda tu i tam neki savjet
wooddiebone Picek Ma i nije. Vrijeme GTA3, VC i SA je prošlo. Ovo je u najboljem slučaju moglo bit trip down memory lane za fanove. Meni je bitno da nove igre budu kak spada, a remaster ako flopa, uvijek imam orginal.
Picek wooddiebone mislim da je žalosno to kaj će se i ova triologija prodavati, a realno ne valja po ovome kaj se piše. Al ako se može zaraditi koja kuna više, zašto ne izdati ovako nešto, očito je trošak remastera manje nego što će biti zarada kako je krenulo.
TITANXIS Činjenica je da nas Rockstar uvijek nekako iznenadi. Oni su kao Sport Billyjeva torbica, puna iznenađenja.
wooddiebone Picek mislim da je žalosno to kaj će se i ova triologija prodavati To svakako. Al dok ne krenemo glasat novčanicima, neće se stvari promjenit.
master_x ikral Pametno.Ja sam čak žrtvovao 2h života da bih pokušao to igrat.Al igra je previše tehnički sfušana i sramotna.
MrVivi Zasto je itko očekivao da ce rektal star naoraviti dobar posao. Mislim tipovi su jedni od najvećih seronja u gamingu. Da negovorimo da je naći najbolji način da ujebeš mušterije danas industry standard.
Raziel Koje smo mi licemjerčine. Kada veliki Rockstar zasere igru to je na minimalnim kritikama. Kada CDPR zasere igru, to je krađa i sramota stoljeća.
Deadwalker Raziel nije baš fer usporedba. Dok je ovo remaster na kojem Rockstar radio koliko i ministar gospodarstva na poboljšanju ekonomije, CDPR-u je Cyberpunk trebao biti "GTA 6". I jednima i drugima ne ide na čast prodaja magle, no kada se makne ljudska glupost i pohlepa, Rockstar tek treba flopati na idućoj velikoj igri.
StarFox_N Raziel Slažem se s tobom ali mislim da je tu drugi par rukava u pitanju. Ne vjerujem da se Rockstaru gleda kroz prste. I CDPR je prije fijaska s CP2077 bio obožavan studio o kojem smo slušali samo hvalospjeve. Hype za CP2077 je bio do neba, dugo vremena smo isčekivali nešto neviđeno da bi na kraju dobili teški krš od igre. I sve laži od strane CDPR su navukle puno bijesa pa se digla velika prašina. GTA remaster je došao nekako brzo bez prevelike pompe. Već u startu nisu bila nešto velika očekivanja. Remaster trilogije koju su svi odigrali s nešto boljom grafikom... Mislim da ljude više boli briga i da su ravnodušni prema ovom remasteru nego što vole Rockstar pa ga ne žele kritizirati.
PhoenixMode Raziel mislim da je to radi hypea koji je CDPR stvorio jakim marketingom. Rockstar se nije baš nešto pretjerano trudio, ni oko igre ni oko marketinga za nju. Na kraju dana ostaje nada da će patchirati do nekog osnovnog standarda
Sterlok S time da je CDPR napravio novu igru (na PC-u odličan naslov), a ovi su dali nekim klincima da modaju stare dijelove i to prodaju za teške pare 😃