• Gaming Vijesti
  • Starfield je već igriv od početka do kraja, Todd Howard je siguran u datum izlaska

Pročitaj na portalu
Članak

Starfield je već igriv od početka do kraja, Todd Howard je siguran u datum izlaska

Noćas je šef Bethesde Todd Howard odgovarao na pitanja redditora. Odgovoreno je na desetine njih, nije izbjegavao ona škakljiva i teška, a nama najzanimljivije, raspisao se i o Starfieldu, nadolazećem “Skyrimu u svemiru”.

Ako ce biti na na razini fallout/TES, to bi moglo prevagnuti kod moje odluke koju konzolu kupiti.

bosscorelli To sam ja rekao, Starfield i TES 6 su mi apsolutno dovoljan razlog za kupnju xbox-a. Medjutim daleko su jos te igre od izlaska tako da cemo vidjet jos.

Xbox se kupuje kad izade TES6 po mojoj procjeni 2025/6

Mene zanima hoće li biti igriv sa silnim bugovima kada izađe.

herc

Fakat nije dugo trebalo da se to spomene.

Ljudi danas su razmaženi.
      Zaboravljate kakve igretine Bethesda radi i kolko su u tom kontekstu bugovi jebeno nebitni.

@wooddiebone

Mislio sam na njihovu zadnju igru.
      Sva sreća pa je Fallout 76 bila igretina koja je pokupila sve moguće nagrade i da su tamo bugovi bili totalno zanemarivi.

herc

Fallout 76 danas ima dosta vjeran i brojan community.
        Da, igra je bila promašaj, ali najlakše je sad obilježit cijeli studio zbog igre koja niti nije njihova tipična igra nego eksperiment.

Sori, znam da si to napisao nonšalantno i bez neke mržnje prema Bethesdi, al nisi prvi s kojim imam tu raspravu danas tak da si me dočekao kad sam nabrijan.

@wooddiebone
        Samo ne bih htio da im se ponovi taj scenarij. Osobno, Skyrim je igra u kojoj sam ostavio najviše sati i jako jako bih volio da im TES VI uspije. A o poteškoćama s kojim se susreću prilikom razvoja igara čitao sam baš nedavno.

https://www.pcgamer.com/during-development-the-cart-in-skyrims-intro-was-defeated-by-a-single-bee/?utm_campaign=socialflow&utm_source=twitter.com&utm_medium=social

"Every time you fix one thing," he said, "you might be breaking another."

Zato je Starfield konačno na novom Creation 2 engineu koji bi trebao popraviti dosta problema starog Creation Enginea, a zadržati sve benefite.

Al razumijem ih totalno kaj su tolko dugo odgađali novi engine. Creationova podrška za modove je još uvijek neviđena u industriji i ne bi ju trebali baš olako odbacit kak su neki pričali da bi trebali.

TES i FO su i bez modova odlične igre, ali nevjerojatno je kakav playground postanu kad ih moddaš na PCu.

wooddiebone Samo da promjene jebene animacije npc-jeva kad sjede , jedu , piju i hodaju. Svaka igra ista i tak vec 10+godina.