• Gaming Vijesti
  • 33 pjesme nedostaju iz remastera Vice Cityja i San Andreasa. Bez nekih od njih to više nije to

Pročitaj na portalu
Članak

33 pjesme nedostaju iz remastera Vice Cityja i San Andreasa. Bez nekih od njih to više nije to

Rockstar je potvrdio izostanak niza pjesama iz originalnih playlista GTA 3, Vice City i San Andreasa. Sve one pjesme koje su prije nekoliko godina nedostajale u rezidanju za mobitele nisu uključene ni u Definitive Edition remastere, a pridružit će im se i čitav niz drugih.

Znaci jedino se isplati kupiti na PC-u pa rjesiti problem modovima. Cak nine ni mod potreban , u originalu si mogao svoje pjesme stavljati. Samo sto su te pjesme bile na zasebnom radio kanalu bez radio voditelja.

Tko hoce igrat retro igre nek si nabavi retro konzolu. Ili emulator. Eto.

Onda lepo stavit origigi ost u pozadini da svira dok se remaster igra.

znam da sam rockstar nedavno u rdr2 temi prozvao stonesima (i "sve ostalo su tribute bendovi" lol), ali . . . cijela ova brija s ovom "definitive" trilogijom je loša svirka.

prije svega . . . imaš doslovno love više i od samog Boga, a nemoš produžit i platit licence za ovih tridesetak pisama koje su monumentalni dio GTA iskustva, i . . .

. . . da si polu-amaterima da izvedu remaster igraće baštine bez očitog art-directora, . . . jer igre izgledaju loše (nemojmo se lagat), a tebe boli kurac i samo kupuješ vrime dok radiš na "Rockstar Igri" (barem se nadam).

zapravo, . . . sve ovo skupa JE rockstar potez. lmao

uglavnom; svi normalni bi tribali priskočit ove remastere (SMTV je vani za desetak sati!!)

p.s.

jebate. gledam slike gta III —ove ps2 on ps4— verzije, i . . . izgleda triput više gta III od gta III "remastera". i privlačnije.

EL-O-EL

Imao sam epifaniju u Vice City kad me je jednom, usred noći, pogodila Billie Jean. Nije da će mi falit, pregazilo je vrijeme sve osim zadnja dva dijela, ali eto, bilo bi lijepo da je ostao originalni soundtrack.

Odigrali su ljudima CD Projekt manevar. Ovo "definitivno" preskačem.

Imao sam blagostanje svaki put kad bi se upalio Flash FM.
    Istina da će Billie Jean faliti kolekciji, ali meni će onaj momenat dok gaziš kurve oko trotoara Malibu diskaća dok voziš Comet a u pozadini pjeva Run to You od Bryan Adamsa zauvijek biti u srcu kao savršen prikaz multimedijalnog dostignuća. <333

Dobro je sve najbitnije su mi još tu.

"None of that rap crap. I got a word for you homie...Dust."

Raziel Istina da će Billie Jean faliti

Sta nema MJ-a?! Fuckt that shit! Krepaj Rockstar!

Udji malo na portal razbojnice jedan, nagradi naseg Fenixa za njegov trud u vezi clanka.
      Sve ti pise tamo.

Ajd još nekako za MJ-a, ali izostanak Ozzyja je baš lejm. Još više se ne mogu naučuditi ako su ostavili Maidene s obzirom da ne znam ni jedan drugi bend s toliko "istančanim" pristupom u copyrightu i brendiranju. Ono, nije ih uopće bilo u Brutal Legendu, a igra je svojevrsna jebena oda heavy metalu.

Piratizirat kako je i bio prvotni plan, eto.

Imam Vice City PS2 original verziju a za prvi Xbox i to i GTA 3. Ako pukne nostalgija, Sony "55 CRT je spreman prihvatiti old school signal u punom sjaju.

Nakon svega viđenoga, preskačem ovo. Vrlo je jednostavno osposobiti stare verzije na modernim strojevima, stoga ću to i napraviti. San Andreas je skinut, a da radi bez ikakvog problema, trebalo je ravno 5 minuta posla. Barem neću imati likove od plastelina.

I fali RATM - Killing in the Name. Vot a šejm. Istina, u starim verzijama (barem za PC) se dalo dodavat vlastitu mjuzu kao zasebnu radio stanicu tak da nije neka greda.

A što se tiče same trilogije, s obzirom da je to sad UE, mogli bi modderi popravit ovaj half ass job.

Ne vezano za uklonjenu muziku. Ali ovaj remaster je taaako loš, sinoć gledao malo usporedbe. Osim malo boljih tekstura, osvjetljenja, sve ostalo je downgrade. AI se čini gluplji, nedostaju neke animacije i efekti i neki koji postoje su baš cheap, npr razbijanje stakla na autu, vožnja na praznim gumama, i da ne zaboravim, pogledajte samo efekat za vodu, tj interakciju sa njom na svaki način, ew itd itd. Isto ograničili su uništavanje razno raznih predmeta/objekata po mapi za razliku od originala. I općenito ton boja u cijeloj igri je užas. Ne vidim razlog zašto ne bi radije uzeo original i nabacio koji mod.