Hakiran je PlayStation 5
Fali PS2Master da kaže kako dev tim to nije tako zamislija
- Uređivano
PhoenixMode Ne fali niti malo.Eto več štanca ekspresno 10 novih profila al se to brzo rješava.
Btw.te piraterije i ostale gluposti sam završio sa X360 konzolom.Danas su igre svako malo na popustu il đabe te je piraterija totalno mrtvilo šta se mene tiče za vijeke vjekova.
Amen.
Dok ne možeš igrati online piraterija u današnje vrijeme nema smisla.
boja1964 Dok ne možeš igrati online piraterija u današnje vrijeme nema smisla.
Ne žele svi igrati online.
wooddiebone Ne treba mi to više.
Ono što smatram white hat piratstvom je slučaj emulatora i održavanja igara koje nisu dostupne na novijim uređajima. Primjerice, određene konzolaške ekskluzive starijih generacije koje bi se izgubile da ne postoje emulatori. Dokle god tvrtke ne ulože veći trud u održavanje svojeg legacyja, do tada će piratstvo biti djelomice opravdano.
Samo Nintendo ću piratizirat jer su bezobrazne cijene igara.
ikral također, imam cfw switch i ne nemam nikakve ambicije vračati se na ofw. Igre poput Mario Karta i Mario Partya igram ionako u lanu sa djecom i ženom.
Sreca pa sonyeve nisu 80€ po izlasku lol
- Uređivano
Živa istina.
Piratstvo nije nimalo nemoralno u takvim slučajevima.
Al priznajem, na PCu mi pobjegne.
Većinom jer ne volim DRMove, ali ne znam kad sam zadnji put završio bilo koju igru na PCu da nije kupljena.
Skinem, vidim da je ćorak i obrišem.
Fico Današnja konzola bez neta je kao lik bez one stvari. Ne moram samo igrati online. Pogledam film na netflixu, pustim spotify, pogledam neke kanale koje pratim preko youtubea. Konzola mi je online cijelo vrijeme. O online igranju da ne pričam. Sve to izgubiti zbog piratluka nije mi opcija. Za mene je piratluk nestao s PS2 konzolom. Izlaskom PS3 sve se promijenilo. Piratizam je relikt prošlosti
Svejedno, da mi je opet nabavit X360 sa svih onih 200 igri koje sam imao za njega.
Ili JTAG neki, čuo sam da su Slim uspjeli JTAGat nakon kaj Fat nisu mogli dugo vremena.
Nakon PS2 definitivno konzola sa najboljim igrama.
Nedvojbeno. Možda čak i u istom rangu.
maverick Cijena uopće nije bitna, igre za PC koje je najlakše piratizirati kupujem, na konzolama također. Igre koje me zanimaju na Switchu, odnosno mene, ženu i djecu nemaju nama bitnu online komponentu ili ih je moguće igrati u LANu tako da mi je skroz suvišno bacati novac u to kad imam sve što mi treba i ovako.