TITANXIS Ovdje možemo postat linkove videa ex i sadašnjih gaming tv, internet emisija, Bilo bi poželjno da je sa prostora ex Yuge. Ja stavljam zajebantsku verziju Modula 8 od prije 2 godine ako neki od vas nikad nisu vidjeli.
TITANXIS Prvi videoklip je jedna od emisija Modul 8 a drugi je intervju sa Kristijanom Ugrinom Kiki u kojem govori o svojim iskustvima sa tv emisijama Hugo, Modul 8 te drugim svojim projektima. [/spoiler}
TITANXIS Hugo, "stisni 5" hehe! Kako su to bila divna vremena. Ovo je prastara emisija iz 1996. Neznam ni sam kad se počela emitirati na tv-u kao Hugo show. Hugo se lepo naslanjal tematski na Modul 8 i ustvari bilo je to rađanje generacije gamera kod nas. Budući kupci i konzumeri igračih konzola i videoigara.
dormin Početkom 2000ih na Novoj TV jedno kratko vrijeme vrtila emisija o igrama...PlayBox ..tako nešto.. Ali nikakvih tragova nema na internetu... Jednu emisiju su igrali PES na PS2 pritiv ekipe iz PSX časopisa...to mi je ostalo u sjećanju.. Modul 8 se gledao... ali najviše zbog najava igra koje su nažalost bile prekratke... PES i MGS 2 su tada izgledali kao stvarnost...
TITANXIS dormin na Novoj TV jedno kratko vrijeme vrtila emisija o igrama...PlayBox O toj emisiji smo neki dan debatirali u Blebetaonici, Da nema nekih tragova tj. nikakvih možda i nema ili ne postavimo tražilici pravi upit da nam izbaci traženo ali mora postojat nešto. Ljudi su to snimali i vjerojatno negdje izbacili na internet itd. Jedino ako se Nova tv oglasila za kršenje autorskih prava na tu emisiju pa su makli sve to.
TITANXIS Jedna od zanimljivijih epizoda Huga iz 1996. Ajme, i Boris je tu izgledal ko dečec, ipak je prošlo 25 godina.