wow!! znači danas je dan kad nas je fenix odlučia sve potamanit; jer . . . zašto bi inače ikad postavia ovakvo pitanje; pitanje na koje je svaki odgovor pogrešan zauvijek ili je točan samo u najkraćem trenutku.
ali . . .
The Smiths -- There Is a Light That Never Goes Out
ništa se ne može mjerit s prvim slušanjem ove pjesme. nikad me ni jedna pjesma nije tako inspirirala. nikad me ni jedna pjesma nije tako prozvala. nikad me ni jedna pjesma nije tako razotkrila. nikad me ni jedna pjesma nije tako raznijela. ni jednu drugu pjesmu nije tako voljela.
po mom mišljenju jedan od najmonumentalnijih glazbenih komada ikad. najbolji naslov neke pjesme ikad. najbolja pjesma u životu i najbolji život u životu.
ne želim reći da sam imao ikakav utjecaj na ovo, ali ne želim reći ni da nisam imao nikakav utjecaj. lmao
p.s.
postoji nešto o čemu sam baš nedavno razmišljao . . .
pjesma za koju želim da u cijelosti poprati moju moguću prometnu nesreću je "Always Crashing in the Same Car" Jako Poznatog Davida Bowieja. imam i strogo preciziran i promišljen dio u toj pjesmi kad bih volio da se kotači odvoje od zemlje. ali nemojmo o tome sad.
peace. ✌️
EL O EL
EDIT.
sad vidim zašto je postavia pitanje. zgodna taktika. i prilično hrabra s obzirom na upitni ukus cijenjenih forumaša. lol