Tuhy Već sad vidim tvoj kilometarski odgovor sa tvojim političko korektnim stavovima koji isto tak sve više idu ljudima na živce.
Mene iskreno nimalo ne dira ako nekoga moji stavovi živciraju. Štoviše, nisam nikoga prozivao, niti sam osuđivao, već sam postavio određena pitanja na koja nisam dobio konkretan odgovor. Čak se iz određenih objava da vidjeti nervoza zbog... Ne znam iskreno ni sam čega.
Što se kilometarskih tekstova tiče, možeš ih ignorirati. Ja se volim raspisati i volim raspravljati, pogotovo jer je riječ o forumu, mjestu stvorenom za rasprave. Ne znam zašto se u zadnje vrijeme predstavlja da je loše ili sramotno pisati duge tekstove.
Nitko ovdje nije homofob, rasist i slično
U ovoj temi? Kada škicnem po imenima onih koji su za sada ovdje pisali, mislim da nisu. Na ovome forumu? Apsolutno postoje i ne bi se trebali lagati kada smo tome svjedočili u sličnim temama.
Nexus Zato što takav pojam i oslovljavanje nekoga nema apsolutno nikakve logike? Što to uopće znači "gay"? Da si ona/on? Nema ni gramatičkog smisla oslovljavati osobu na taj način.
Ne volim pandering. Imam problem s tim, a ne kako će se homoseksualna osoba osloviti. Pobogu to je bolest.
Zamijenio sam par riječi, ne radi nekakvog skandala, čisto da pokažem koliko se stvari mijenjaju.
Također, i dalje mislim da vi niste ni vidjeli kako je ova objava odrađena. Svaki se operator prezentira preko Twittera s jednom ili dvije rečenice i nigdje osim u korištenju zamjenica nije istaknut rod operatora, a to je pak istaknuto jer jezik tako funkcionira da moraš koristiti zamjenice. Ponovno, nekome će to značiti jer im reprezentativnost u medijima nešto znači, a onima kojima to ništa ne znači, doslovno ni na koji način ne šteti.
Problem je što se danas to radi zbog publiciteta i pozornosti
Postoje takvi primjeri, svakako, ali ako misliš da je Dice to napravio, onda ne gledaš na ovo racionalno.