pravednik Praktički su već najavili sve što nas očekuje u 2022. Gran Turismo 7 Horizon 2 God od War Ragnarok To su hitovi vrijedni igranja koji se kupuju 200%. Ostalo je površno. Jedino meni zanimljivo bila bi najava PS5Pro ili Plus kako god će se zvati.
Raziel Nije li Sony izjavio da će pokloniti 3 VR igre zbog 5e godišnjice otkako Play Station VR postoji
AbelKOsMos wooddiebone Stray je nedavno prikazan, osvrt na gameplay I sve....tako da ovde vrv nece biti nista vise o toj igri.
Tzereen Jedna od boljih prezentacija ikada. Ja ne kužim zašto svi pričaju da se Sony pogubio, hahahaha.
StarFox_N Little Devil Inside mi djeluje odlično! Ostalo tragedija. Treba vratiti Shawna Laydena da ponovno uzme konce u svoje ruke jer ovo već postaje tragikomično.
darkfenix StarFox_N Little Devil Inside izgleda prejebeno meni, to mi je jedna od igri koju bi zaista volio igrat...
Garrus_V ajme ovo je bas tragedija, ova zadnja igra se cini kao potencijalni hit ali sve ostalo cista dosada. pa stavi te trailere na youtube kanal ali nemoj nas hajpati prezentacijama za ovakve pizdarije.
darkfenix Ja bi tako volio da mogu uzivat u ovom tipu igri kao nekad, ali neide vise, ne mogu progutat taj dizajn likova jbg...