Uzimam s rezervom ovaj trailer jer mi se čini da je samo loše složen. Izgleda kao generična akcijska avantura. Što... U redu, Uncharted i je "generična akcijska avantura", ali dobiva potpuno novu dimenziju na inspiraciji Indianom Jonesom, vrlo karizmatičnim likovima, zabavnim šaljivim dijalozima i odličnim smislom za isprepletene dramske i komične elemente.
Ne dopada mi se izbor glumaca, nimalo. Prvo jer Wahlberg nije čovjek sa širokim glumačkim rasponom. Nije da je Sully lik koji ima toliko nijansi koje treba pokriti, već je više Wahlberg glumac kojemu je skoro svaka uloga neke nabrijane šupčine. I Holland, koliko god mislim da je talentiran, ne sjeda mi kao Drake pa čak i u stilu prequela. Isto tako, ne znam koliko mi odgovara ovaj miks trojke i četvorke što se tiče priče.
Imam osjećaj da je film isforsiran i da ga se napravilo samo zato što su najavili odavno da se na njemu radi pa je nastao čisti kaos prilikom prepravljanja scenarija i ponovnih odabira glumaca, redatelja, scenarista...
Ovo su sve dojmovi iz trailera, možda bude posve drukčiji konačni dojam. Ne bi bio prvi put da je trailer loše složen, a film puno bolji. Držim fige.