oxi Tzereen zašto si svadljiva danas? Zato što mi prvo cheesecake nije htio izać iz kalupa, kad sam uspjela nekako, s jedne strane je pukao i kad sam napokon ga uspjela spojit i otkinut normalni komad, dok sam prala ruke u wc-u pas mi je pojeo komad jer se ponaša kao da nije jela tri godine, i sad ce vjerovatno imat proljev ☹
Tzereen oxi to samo znači da nakon toga slijedi nešto lijepo i zabavno! Ziher imaš sunca vani, evo ga u Zagrebu. Popij kavu i uživaj! Nema bolje. Ja se totalno invigorirao sad za vikend na Krku. Fizička aktivnost, cuga i dočekat izlazak sunca na plaži. Diš ljepše?
escoban Jel moguce da je ovolika razlika u cijeni ? u svabiji 77 zoll sa 15% kosta 2630 eura sta je ispod 20k kn , a u nas na 20% je 28000 kn https://www.mediamarkt.de/de/product/_sony-xr-77a80j-2728104.html?utm_source=geizhals&utm_medium=psm-product%20feed&utm_term=2728104&utm_campaign=standard_feed&utm_content=hl9hwrISHTVXwGwslorojw&dclid=CM2S5YWC3PMCFTjruwgdLlgLBg
JoelDrake virty Samo ti uživaj u TV-u, ovdje je postalo normalno čim spomeneš OLED burn in je siguran 😂😂, čekam dan da uslikam burn in na C9 pa da se neki naslađuju ccc, da ti traje tih 5 godina dosta, best buy sigurno, ako ode opet po drugi 😁!
virty weky Da, šta će jamstvo uopće na bilo kojem uređaju.... a joj.... Burn-in LG Hrvatska pokriva. Ljudi su reklamirali druge modele TV-a i uvaženo im je.
Tzereen Kak se više skoro ničem u životu ne veselim (osim psovati vozače u prometu), nadam se uhvatiti 65A90 na nekoj akciji. I onda još spizdit 5000kn na 4K kolekciju omiljenih filmova. To bi me valjda razveselilo. Ili možda dić kredit i kupit Pug 2008.
Brijac Tzereen Koju cijenu smatraš akcijom za taj TV 😆 Ti Sony TV-i stvarno vrijede toliko više od drugih TV-a ili? Gdje god gledam neke slične specifikacije Sony 15000kn, a tipa Samsung ili LG 10000 kn.
virty JoelDrake Neznanje je blagoslov.... Burn-in kod LG-a je od 2018 modela sveden na mali postotak, ako iole paziš tj ne gemblaš 10 sati dnevno istu igru. Inače prodam TV pri isteku jamstva, tako će biti i sa ovim OLED-om. Skoro 5 godina sam miran i uživat ću u fantastičnoj slici, a i gaming mogućnostima.
foggy virty Burn-in kod LG-a je od 2018 modela sveden na mali postotak, ako iole paziš tj ne gemblaš 10 sati dnevno istu igru. Pa ja bi burn-in onda "osvojio" za 3 dana
weky virty Neznanje je blagoslov.... Burn-in kod LG-a je od 2018 modela sveden na mali postotak, ako iole paziš tj ne gemblaš 10 sati dnevno istu igru. Ne kažem da je burn-in problem, samo da općenito nema smisla uzimati dodatno jamstvo za TV.
ikral Ja budala kupio Sony i sad sam zapeo 20 godina na jednom TV-u. I "49 mi je prevelik sa 2 metra, šta god tko rekao. Zna mi se vrtit u glavi kad igram, ako gledam filmove onda je ok.
Picek Što se tiče OLED-a, još ću malo pričekati. Imam Sony 55XF9005 i TV je vrh. OK, ne podržava 120Hz na PS5 no to ionako ne bih koristio jer mi je sweet spot 60 fps-a s boljom grafikom. Ono kaj sam vidio na 120Hz je stvarno fluidno no grafika je s PS3 u tom modu (npr. WRC 10). Taman za 2-3 godine kad dođe PS5 Pro ću uzeti OLED kad riješe taj problem s burn-inom, a do tada sam više nego zadovoljan s ovim.
JoelDrake Picek Molim te nemoj i ti o burn in-u haha, nema tu problema od serije 8 pa na dalje, kada govorimo o LG serijama, OLED nikad jeftiniji iako za neke i sad nažalost skup, slažem se pričekaš igre u 120FPS na PS5 Pro pa ugrabiš OLED!
virty Picek Imao sam Sony 55XF9005 3 godine i nedavno ga zamijenio sa LG OLED 55C11. Koliko je god taj Sony dobar TV, C11 je još bolji barem za jedno koplje 🙂 Da ne pričam o VRR, 4x HDMI 2.1....
Picek JoelDrake a gle, dogodi mi se da zaspim dok mi je TV na Netflix home screenu i tako zna stajati satima dok se ne probudim. Sa LED TV-om nikad problema no ne bih želio da mi se to dogodi s OLED-om.