prayer "Izjave poput ovih samo pokazuju koliko su ljudi poput Ryana izvan dodira sa stvarnošću”, poručio je za kraj
wooddiebone Zapravo, mislim da je vjerojatnije da Jim Ryan zapravo vjeruje u to što je rekao nego da je namjerno htio prikazati bliski istok kao neki šupak svijeta.
TITANXIS Bliski istok što je je tamo je započela ljudska civilizacija, prvo pisano pismo poteklo je od tamo, znanost, jezik sporazumijevanja i još štošta.
boja1964 TITANXIS Zato se danas milijuni ljudi iz tih krajeva pokušava domoći Europe a ne ostaju u kolijevci civilizacije. Čudno?
Fico StarFox_N Mislim da je Jimu često jezik brži od pameti. Mislim da si više u pravu nego što misliš. Asked about his transition from a behind the scenes role to becoming more of a company figurehead—first with PlayStation Europe and then as CEO and President of the whole brand—Ryan noted that he’s “naturally quite a shy person” and generally introverted. “Public speaking is something that has never come naturally to me.” However, Ryan enjoys forging relationships within the industry—such as the times he’s sat down to talk with Dring—and says it’s “quite a fun part of the job now.” He goes on to talk about some of his nervous moments before hopping on stage, while also pointing out how digital events in the pandemic have really changed that public speaking side of things too. – Iz istog Fireside intervjua Očito je da čovjek nije rođeni spiker i lapsusi se dešavaju.