Icek fensisuperstar IG ne koristim već mjesecima, upalim ga jednom tjedno 😃 Za žensku nisam mislio da je ružna, nego gadna kao vidi kako je gadnu facu složila kao da će ti jebat mater. Oliti utjelovljenje stereotipne Karen 😃 😃 😃
buz Smiješno je (i nije istovremeno) što me žena zvala da joj ne radi ni mobilni internet ni WiFi na mobitelu. Toliko je ovisna o Cuckbergeru da kaj god je probala su bili FB, Instagram i Whatsapp. Tek je kasnije skužila da samo to ne radi. 🥲
Kikiller buz Smiješno je (i nije istovremeno) što kad su pali ovi giganti jučer, isto tako mi nije radio mobilni internet i wi fi doma. Malo radi pa puno ne radi. Nema veze sa aplikacijama. Huawei je u pitanju.
buz Kikiller Nemamo Huawei, doduše ima OnePlus 5T moj stari koji je isto kinez, ali ja imam OnePlus 7T i meni je radilo.
Picek Kakav odmor jučer popodne od poruka i zvonjenja, što se mene tiče mogu češće ovako padat društvene mreže i vocap.
PhoenixMode Nemam instagram, dok fejs ne koristim uopće. Dok nisam pročitao na forumu da je palo sve nisam ni znao. Na wapp mi se ionako nitko ne javlja tako da... Može slobodno ostati kako je bilo jučer.
TITANXIS Da nisam pročital na portalima da ne šljakaju instač, fejs i vocap nebi ni znal. Od toga jedino instagram povremeno juzam.