ThaUrban Veli stara da je u petom ili šestom mjesecu čula na vijestima kak u Kini necijepljenim ljudima onemogućavaju sve - fejs, insta, kartice i šta ja znam sve ne.
fensisuperstar herc ovo nije kvar. Desilo se odmah nakon intervjua a zaposlenici na twitteru kazu da im kartice za ulaz u zgradu ne rade. 😃
fensisuperstar Icek Jbt kako gadna ženska, što instagram urade od čoveka. Tamo samo 1%top pičke gledaš. Tebi dobro dođe malo odmor 😃
Zero Vrijednost dionica roknula 5%. Od prošlog mjeseca 12% zbog leakova o politici firme, što je onak ekvivalent 100 milijardi dolara. Možda ipak ima nade za čovječanstvo, lul.
Icek fensisuperstar IG ne koristim već mjesecima, upalim ga jednom tjedno 😃 Za žensku nisam mislio da je ružna, nego gadna kao vidi kako je gadnu facu složila kao da će ti jebat mater. Oliti utjelovljenje stereotipne Karen 😃 😃 😃
buz Smiješno je (i nije istovremeno) što me žena zvala da joj ne radi ni mobilni internet ni WiFi na mobitelu. Toliko je ovisna o Cuckbergeru da kaj god je probala su bili FB, Instagram i Whatsapp. Tek je kasnije skužila da samo to ne radi. 🥲
Kikiller buz Smiješno je (i nije istovremeno) što kad su pali ovi giganti jučer, isto tako mi nije radio mobilni internet i wi fi doma. Malo radi pa puno ne radi. Nema veze sa aplikacijama. Huawei je u pitanju.