fensisuperstar
Ne šalim se. Podrška je stvarna, vjeruj i mene je iznenadila. Sad je druga stvar kako je to prezentirano i objašnjeno braniteljskoj populaciji, i koliko ista shvaća kompleksnost izrade videoigre.
oxi
Nikakva to nije opsesija. Znam da je ovo možda offtopic, ali u vrijeme dok u Hrvatskoj se propagira miroljubljiva politika prema susjedima, u susjednoj državi imaš kampove za mladež gdje se djeca igraju rata. A da ne pričam gdje se za potrebe hrvatske vojske nabavlja oružje.
PhoenixMode
glazbena podloga još nije došla na temu dnevnog reda
pretpostavljam da se prvo želi izraditi kratki gameplay koncept, a zatim će se postepeno izgrađivati ostali elementi.
Fenix
slažem se s napisanim. živo me zanima kako će se razvijati cijela priča
Zero
šala nije, a sad tko je od ozbiljnih igrača zainteresiran za tako nešto i kakva bi bila podrška od strane države je druga stvar.
znam da su primjerice kreatori SCUMa kad su ga radili imali na pameti dvije igre = survival ili Domovinski rat. Zna se što su odabrali.
https://www.index.hr/magazin/clanak/hrvatska-video-igra-skupila-pet-i-pol-milijuna-pregleda-na-youtubeu-a-hrvati-o-njoj-nemaju-pojma/955903.aspx
Zero
trenutno ne... mrežna stranica je sigurno u planu... što se tiče donacija pretpostavljam da se čeka izračunavanje svih realnih troškova projekta
pravednik
Koliko sam shvatio, radi se o multimedijalno interaktivnom projektu kojem je cilj rekreirati bitku za Vukovar na autentičan način i prenesti sjecanja stvarnih sudionika na buduće naraštaje.