Danas je izašao besplatni eFootball, ali s obzirom na kritike, bolje da nije
Odabrali su žutu pozadinu Cyberpunka jer su očekivali da će igra biti kompletno smeće.
Odigrao 2 meca. Sto je najbolje na terenu mi se cak svida gameplay. Sporiji je, osjeti se bas masa igrača i kretanja. Nije lose uopće. Sve drugo je slabo. Od komentatora, navijanja pa i grafike. Bas je siromašno jako. Ali ima mesa na terenu, bas ima.
Uvijek mi je pes ima dobru fiziku mreže kad daš gol baš lipo izgleda vidim da su to zadržali
3, 2, 1 ajmo fifa trolovi u akciju predvođeni ovim, nazovimo ga novinarom...
Držite se fufe, a pes kao i svih ovih proteklih godina ostavite nama, tih 6% ljudi sa pozitivnim komentarima. Pljuc
DarkPunisher nije propao, propala je jedino fufa ekipa koja svake god trola pes
Fifa kakva god bila i dalje je bolja od ovog rugla, a naigro sam se PES-a u svoje vrijeme.
Cek igra jos nema MP?
- Uređivano
Ovo je prvi eFootball koji nema platinasti trofej, ne znam kak će to sjesti trophy hunterima.
ZAŠTOOOOO.. Pes 21 je bio sasvim dovoljan za nas ljubitelje realnog nogometa. Treba li su samo srediti Sudce, faule, svi koji igraju pes znaju o cemu pricam. I nek se fokusiraju na transfere i grafiku pomalo i ja Sretan!!
Flipper Danas sam odigrao na PS5 valjda 7-8 tekmi. I ispao ovca na superstaru. Slazem se s tobom kako igraci imaju tezinu, teze se zaustavljaju i sl.. i to je sve super, ali AI to nema. I onda sam se sjetio pogledati spoonya na yt i frajer je streamao 6h (ja sam gledo nekih 45min) i konstantno je pricao o tome kako ovaj build igre 0,9736362 nije build koji je on igrao (1.17) pred 10 dana iza zatvorenih vrata konamija. Napravio je video o svojim misljenjima te ZA i PROTIV o pesu2022 na temelju tog novijeg builda. I ponadao sam se; ok, to je to, bit ce dobro. I oni sad izbace ovaj demo build koji je totalno smece. Od grafike, trave, glitcheva, neresponzivnosti, tromosti, neinteligencije. Ocito u Konamiju cuvaju taj noviji 1.17 build za 11.11. Uglavnom, cekam taj 11mj samo mi nije jasna logika jebenog konamija da izbaci ovakvo govno i otjera jos to malo pravih fanova pesa.