• Gaming Vijesti
  • Danas je izašao besplatni eFootball, ali s obzirom na kritike, bolje da nije

Pročitaj na portalu
Članak

Danas je izašao besplatni eFootball, ali s obzirom na kritike, bolje da nije

Konami je danas krenuo u novo razdoblje digitalnog nogometa pritom odbacujući preko 20 godina tradicije PES-a, ali i uobičajeni poslovni model.

Ako je ovo istina bolje da su se držali starog modela, a o gameplayju da ne govorim.

Šta se čudite, ovo je MVP, sad tek kreće razvoj. Dobrodošli u moderni development.

Sad više nema kvalitetnog nogometa za igrati, katastrofa.

Odabrali su žutu pozadinu Cyberpunka jer su očekivali da će igra biti kompletno smeće.

Odigrao 2 meca. Sto je najbolje na terenu mi se cak svida gameplay. Sporiji je, osjeti se bas masa igrača i kretanja. Nije lose uopće. Sve drugo je slabo. Od komentatora, navijanja pa i grafike. Bas je siromašno jako. Ali ima mesa na terenu, bas ima.

Flipper Jesu popravili popravili startove ili svaki deseti ne bude faul, a kompjuter uvijek kirurški pokupi loptu? Definitivno najiritantnija stvar u 20/21.

Uvijek mi je pes ima dobru fiziku mreže kad daš gol baš lipo izgleda 🤣 vidim da su to zadržali 😝

3, 2, 1 ajmo fifa trolovi u akciju predvođeni ovim, nazovimo ga novinarom...
      Držite se fufe, a pes kao i svih ovih proteklih godina ostavite nama, tih 6% ljudi sa pozitivnim komentarima. Pljuc

Flipper E ovo već izgleda bolje. Toliko puta mi je svirao nepostojeći faul da bih radije da mi ne svira ni čiste penale samo da se odmorim.

Fifa kakva god bila i dalje je bolja od ovog rugla, a naigro sam se PES-a u svoje vrijeme.

Ovo je prvi eFootball koji nema platinasti trofej, ne znam kak će to sjesti trophy hunterima.

Flipper a di? imam samo opciju Match-authentic ( ostale 4 su sive i nemogu ih stisnit), kas uden u matchauthentic mogu birat Events ili Match , ako udem u match to je lokalno , a na event nemogu invite nikog

escoban e tamo na evenets ti je online. Imaš hrpu ekipa za birati. Osim ovih 9, sve druge su fake. 😃

Što se tiče offline mečeva, trenutno su dostupne samo dvije težine - Regular i Superstar. 🙁