Danas je izašao besplatni eFootball, ali s obzirom na kritike, bolje da nije
Konami je danas krenuo u novo razdoblje digitalnog nogometa pritom odbacujući preko 20 godina tradicije PES-a, ali i uobičajeni poslovni model.
Konami je danas krenuo u novo razdoblje digitalnog nogometa pritom odbacujući preko 20 godina tradicije PES-a, ali i uobičajeni poslovni model.
Ako je ovo istina bolje da su se držali starog modela, a o gameplayju da ne govorim.
PES je propo odavno, ovo je sad vec zalosno.
Šta se čudite, ovo je MVP, sad tek kreće razvoj. Dobrodošli u moderni development.
Sad više nema kvalitetnog nogometa za igrati, katastrofa.
Odabrali su žutu pozadinu Cyberpunka jer su očekivali da će igra biti kompletno smeće.
Odigrao 2 meca. Sto je najbolje na terenu mi se cak svida gameplay. Sporiji je, osjeti se bas masa igrača i kretanja. Nije lose uopće. Sve drugo je slabo. Od komentatora, navijanja pa i grafike. Bas je siromašno jako. Ali ima mesa na terenu, bas ima.
Uvijek mi je pes ima dobru fiziku mreže kad daš gol baš lipo izgleda vidim da su to zadržali
3, 2, 1 ajmo fifa trolovi u akciju predvođeni ovim, nazovimo ga novinarom...
Držite se fufe, a pes kao i svih ovih proteklih godina ostavite nama, tih 6% ljudi sa pozitivnim komentarima. Pljuc
DarkPunisher nije propao, propala je jedino fufa ekipa koja svake god trola pes
Fifa kakva god bila i dalje je bolja od ovog rugla, a naigro sam se PES-a u svoje vrijeme.
Cek igra jos nema MP?
Ovo je prvi eFootball koji nema platinasti trofej, ne znam kak će to sjesti trophy hunterima.