Fifa kakva god bila i dalje je bolja od ovog rugla, a naigro sam se PES-a u svoje vrijeme.
Danas je izašao besplatni eFootball, ali s obzirom na kritike, bolje da nije
Cek igra jos nema MP?
- Uređivano
Ovo je prvi eFootball koji nema platinasti trofej, ne znam kak će to sjesti trophy hunterima.
ZAŠTOOOOO.. Pes 21 je bio sasvim dovoljan za nas ljubitelje realnog nogometa. Treba li su samo srediti Sudce, faule, svi koji igraju pes znaju o cemu pricam. I nek se fokusiraju na transfere i grafiku pomalo i ja Sretan!!
Flipper Danas sam odigrao na PS5 valjda 7-8 tekmi. I ispao ovca na superstaru. Slazem se s tobom kako igraci imaju tezinu, teze se zaustavljaju i sl.. i to je sve super, ali AI to nema. I onda sam se sjetio pogledati spoonya na yt i frajer je streamao 6h (ja sam gledo nekih 45min) i konstantno je pricao o tome kako ovaj build igre 0,9736362 nije build koji je on igrao (1.17) pred 10 dana iza zatvorenih vrata konamija. Napravio je video o svojim misljenjima te ZA i PROTIV o pesu2022 na temelju tog novijeg builda. I ponadao sam se; ok, to je to, bit ce dobro. I oni sad izbace ovaj demo build koji je totalno smece. Od grafike, trave, glitcheva, neresponzivnosti, tromosti, neinteligencije. Ocito u Konamiju cuvaju taj noviji 1.17 build za 11.11. Uglavnom, cekam taj 11mj samo mi nije jasna logika jebenog konamija da izbaci ovakvo govno i otjera jos to malo pravih fanova pesa.
- Uređivano
Kak ne kužite.
Ovo su basic igrači.
Kad kupujete lootboxove možete izvuć bolju verziju igrača i onda on igra bolje i ne izletava na centar ak je golman.
Besplatne igre treba zabranit, a igračima koji ih igraju oduzet konzole i kompove.
Flipper Slažem se. Fizika lopte i igrača po meni daleko bolja od fife. Igra je sporija i to mi se sviđa. I što je netko tu rekao, osjećaj lopte u golu je uvijek bolji u pesu. Sve ostalo je smeće. Imam osjećaj da pes 18/19/20 na ps4 ljepše izgleda nego ovaj na ps5.
Općenito su ti lootboxovi prevara i smeće. Ono, daj mi igru za 500kn al da u njoj imam sve igrače, da se zna kaj valja i kaj ne valja, daj mi povremeno update vezan za klubove i igrače i to je to. Ovo je bezveze jer se radi vjerojatno o lutriji kaj ćeš dobiti u kojem lootboxu te realno možeš spiskat hrpu para, a ne dobiti ništa. Al očito igrači podržavaju taj sustav inače se ne bi sve više developera okrenulo takvom pristupu.
- Uređivano
Picek Do sada si ustvari za jako malo uloženog novca mogao skupiti dobre igrače, bez puno grinda. Znači na brzinu si mogao složiti kvalitetnu ekipu i tu se po meni gubi sva čar pesovog onlinea. U fifi se moraš bar malo mučiti da si kupiš dobre igrače i to te tjera da igraš dalje.
TexasFlood u FIFA-i sam se morao truditi imati živaca da bi je igrao uopće. Zadnji PES koji sam igrao bio je 2019 i bio je stvarno dobar i to je PES kakav bi htio. Nadao sam se da će u ovoj verziji biti opcija tipa da platiš neku fiksnu cijenu i dobiješ full igru jer lootboxove baš ne volim. Ajde ok ako se radi o kozmetici i nema utjecaja na igru no ovdje to nije slučaj.
Picek Pa da... Koliko god ovaj pes bio loš mislim da bih ga prije igrao nego fifu. Ali u principu obje igre su smeće. Online je cancer, eventualno ako dobro naprave master ligu i poprave većinu stvari.
TexasFlood na PES 2019 mi je bio super onaj online dio gdje si igrao po divizijama pa si se uspinjao prema vrhu, možda jedan od boljih modova općenito, više sam igrao to nego master ligu.
Flipper podsjeća me na normalnofobiu ovo s ustima