Sinoć sam baš odgledao ovaj zanimljiv razgovor podjeljen u dva dijela. Razgovor voditelja showa koji je vodio sa glumcem Jimom Caviezelom koji je glumio Isusa u Pasiji.

Prvi dio:

Drugi dio:

7 dana kasnije

Ovo je odlična stvar.
Čovjek od kruha napraviše pizzu.
Po izgledu ma odmah bi to progutal ko pelikan.
(Nervira me malo kaj vlasnik videa ne dopušta njegovo gledanje na drugim web stranicama osim YT-a ali šta je tu je)

Random kanal koji pratim na YT...

5 dana kasnije
5 dana kasnije

Uf, sto ne volim tu gamad..imao sam nekoliko okrsaja s njima!

Joj kaj volim ovakve pizdarije. Delanje diorama ilitiga neke scene iz stvarnog ili izmišljenog svijeta u fizičkom mini izdanju.
Za to treba popit pivce za deblje živce.

20 dana kasnije

Videi o restoraciji svega i svačega su mi ful interesantni a jedan od YT kanala je i ovaj.
Frajer tak ide po smetlištu ili slučajno kao fol naiđe u prirodi na neku čudnu neprepoznatljivu spravicu i donese je kući i tu počinje zabava.
U ovom slučaju prvi Xbox je na meniju.

8 dana kasnije

Prekrasna djevojka, lijepog osmijeha sa el. gitarom.
Na svom YT kanalu Ima kratke video uratke svojih covera glazbenih hitova, doduše nije neka extra kvalitetna i talentirana gitaristica ko Eric Clapton ali može se poslušat ali to nije ni važno jer kao što rekoh prekrasna je da ju dovoljno samo gledat.
Larissa Liveir coveri:
Every Brath You Take
Just the Two of Us.

7 dana kasnije

Ovo je super kad vam iznenada dođu gosti pa na brzaka napravite nekaj svojeg a i odlično izgleda a vjerujem da je i super ukusno, samo tad treba imat i potrebne sastojke.

Flipper ide joj botox dobro…pogotovo lijevi obraz iliti jagodično meso 😃

4 dana kasnije

Malo tijesta i sira i ližeš prste kad je gotovo. Tako jednostavno za izradu a vjerojatno je super okusa jer topljeni sir obožavam koji čini ovu slasticu ukusnom.

8 dana kasnije
6 dana kasnije

Na prvi pogled na videothumbnail mislio sam da je to neki čokoladni desert a ono jebena konzola. 😆

Ova plejka kao da je ispala iz neke postapokaliptične igre ali tu je majstor.

wooddiebone

i ja sam mišljenja sličnog da su lažni, odnosno bolje rečeno namješteni ali nije upitno da oni to i restoriraju. Ima onih koji restoriraju alate, strojeve i sl. i vidi se da su kupili, nasljedili nešto prastaro i neispravno i pokušaju to restorirati bez unaprijed smišljene scenografije. Ovakvi videi iznad kao nađu u divljini nekaj ili u ovom slučaju konzolu koja spala valjda tigru iz usta 😆 i započnu radit naizgled nemoguć posao.

mjesec kasnije

Ovi backroomovi su postali jako popularni zadnjih godina, ali ovaj video me jedini baš jako zaintrigirao za njih. Jebena atmosfera.

14 dana kasnije