Jel gleda tko 3. Sezonu?dojmovi?

Najbolja sezona do sada. Ako je prva bila imalo prespora, ova sve nadoknađuje. Sve sjeda na svoje mjesto. Upoznajemo psihu i povijest mnogih likova, susrećemo likove poznate iz Breaking Bada i uživamo u odličnim dijalozima, kameri, režiji i presmiješnoj glazbi.

Peta epizoda je bila čista perfekcija.

Mislim da si pomiješao Fargo i Better Call Saul.

ROFL.  True that. Hahahaha, ne vjerujem. 

Nema veze, mogu ja i o Fargu napisat pokoju riječ!  8)

Fargo treća sezona je meni osobno mrvicu lošija od prve dvije sezone, ali zaista se radi o maloj razlici.
Ono što je do sada bilo najupečatljivije i dalje nastavlja briljirati, a to je casting. Ewan McGregor je genijalan u obje uloge, Carrie Coon (The Leftovers... :*) se strelovito nametnula kao jedna od najdražih ženskih glumica, a posebnu pažnju privlači i atraktivna Mary Elizabeth Winstead. Od sporednih likova treba spomenuti jezivog i odvratnozubog Davida Thewlisa te simpatičnog odvjetnika Michaela Stulbarga. U jednoj od većih uloga se našao i hrvat - Goran Bogdan.
Druga stvar koja je meni obilježila cijeli serijal je fantastična kamera. I dalje mi nikako nije dosta gledati inovativne scene, kuteve snimanja i prekrasne, hladne i pomalo poetične kanadske pejzaže.
Treća TM stvar su naravno nevjerojatni zapleti i situacije u koje zapnu mali, obični ljudi i njihovo tragikomično nošenje s nastalim problemima. Spojimo te tri stvari i dobivamo jednu od najboljih serija na malim ekranima!

Uz ovakve serije čovjek se zapita treba li mu uopće društveni život.

21 dana kasnije

Druga sezona jos bolja od prve, cista perverzija.
Vrhunski likovi, vrhunska glazba, sve je pogodjeno nemoguce dobro.
Kirsten Dunst me odusevila.
Jedna od najboljih serija sto sam gledao.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Čekaj samo da pogledaš treću  ;;)

Čekaj samo da pogledaš treću  ;;)
Jedva cekam. )

Meni je sezona ludnica,krenuli smo gledat jednu epizodu dnevno,a neki dan se malo zaigrali pa bacili 6-9 ,sad čekamo nestrpljivo zadnju.

Meni je sezona ludnica,krenuli smo gledat jednu epizodu dnevno,a neki dan se malo zaigrali pa bacili 6-9 ,sad čekamo nestrpljivo zadnju.
Ludilo je, da. ))
Pogledao sam sestu epizodu jucer.
Imam osjecaj da necu nista gledat mjesecima kad ovo zavrsim.
Sve danas mi se cini slabo pored Farga.
Ne mogu vjerovat sta mi se dogadja, gledam u McGregora (bogatog brata), a kao da vidim onog pandura iz Zice haha.
Od prve epizode tako, valjda zbog frizure. )

Mary Elizabeth Winstead
as Nikki Swango

...jednostavno ubija,vrhunska gluma :

Ima dobru peku. )
Kad izlazi zadnja epizoda?
Ostavio sam devetu pa cu je pogledat kad izadje zadnja.

7 dana kasnije

Nažalost završila je ova odlična 3.sezona  :(
Ne znam kad sam više guštao u svakoj epizodi...nestrpljivo isčekujući svaku novu.
Sam kraj sezone je bio kako i priliči Grand Finale
Još uvijek se dovoumim koja mi je bolja sezona 1. ili 3. 
Tko još nije pogledao svakako velika preporuka !

https://www.youtube.com/watch?v=zNqqkKvc3co&index=1&list=PL7niyUIcshTrncMJ2VOy_nBOHm-Rl7hJD

Nocas sam vidio da je izasla zadnja, veceras napadam devetu i desetu.
Onda tuga.

3 godine kasnije

Meni po sezonama ide ovako, 2. sezona najbolja iako i prva odlična, pa onda 1. i 3. sezona!

18 dana kasnije

U devetom mjesecu Fargo i Boysi. Baš udarno, i dobro što je priličan razmak između to dvoje. Nakon treće sezone bome opet imaju visoka očekivanja za ispuniti.

2 godine kasnije
godina kasnije

Nova sezona stiže 21.11. Očekujem od pete sezone da bude kao što su uglavnom konzistentno bile prethodne četiri, dakle da bude jebenica.

2 mjeseci kasnije

Sutra se gleda 4. epizoda, prve dvije sezone su priča za sebe!