Ne znam kako ne postoji tema, ali nakon odgledane devete epizode druge sezone sam morao odmah tu doci i reci da je ovo nes najbolje sto sam gledao unatrag godinu dana, ako ne i vise.

Prva sezona mi je maestralno krenula, do negdje 4-5 epizode je sve bilo vrhunski i onda je naglo usporila, i iako je kvalitetnija od skoro svega, nije mi uspjela zadrzati tu razinu. Iako ima puno upecatljivije i karizmaticnije glumce, pogotovo Thorntona

sredinom sezone se jednostavno nekako razvuce, i da je bilo 2 epizode manje bi bilo to IMO puno bolje.

Ali je zato druga sezona apsolutna perverzija, svaka epizoda bolja od one prosle, a za petu i devetu epizodu nemam rijeci.

Ja sam na 7moj druge sezone..jedva cekam rasplet..podjednako su mi odlicne..prva mi ima jace glumce,dok je druga prepuna akcije

Aj Cratos neka si ti to otvorio. :

Prva sezona mi je bila top notch, ova druga mi je zasad malo slabija. Moguće da je razlog što sam prvu pogledao u 2 dana, a ovo već gledam cca 4 tjedna. Milligan mi je u ovoj sezoni najjači, također slažem se da su postave u obje sezone vrhunske.

Meni je bolja ova druga sezona, a i ovaj Terminator je odlican (tko je gledao zadnju epizodu (#9) skuzit ce

Tek nedavno saznao da ima 2. sezona. Čim završim The Following, bacam se na Fargo. Jedna od najboljih serija i odličan film.

Veseli me vidjeti da vam je druga sezona odlična. Prva je meni osobno jedna od najdražih pogledanih serija u zadnjih par godina. Čim završi i druga, bacam se na gledanje.

Lol, nisam ni znao da postoji druga sezona.
Pogledao inače prvu, poslije The Wirea i Housea, valjda najbolja serija ikad.

završio s devetom..vau vau vau

Napokon završio i tu devetu epizodu prije sutrašnjeg tj. današnjeg finala, i bome, it delivered. TV at it's best. Nevjerojatno dobra sezona, legiitmno nominirana za tonu "mini-serija" nagrada, od glume do same serije, i vrlo vjerojatno će sve i pokupiti. Još se jednom moram ponovit, sam vrh TV formata.Btw. must read za sve koji prate 2. sezonu > https://en.wikipedia.org/wiki/Val_Johnson_incident

Sad kad je napokon sve izemitirano mogu se i ja bacit na gledanje... najvjerojatnije idući tjedan počinjem.

In other news 3. sezonu vjerojatno nećemo gledat prije 2017.

http://variety.com/2015/tv/news/fargo-season-3-cast-details-noah-hawley-1201662128/

Tako stoji i na IMDb. Po meni ok, sljedeće godine će biti novih sezona za ostale serije koje su mi zanimljive. U prvom redu The X Files, Vikings, House of Cards, The Fall, Penny Dreadful...pa i Narcos i Mr. Robot. Još početkom 2017. stiže i nova Star Trek serija. Puno je tu materijala ionako.

jel to na kraju rađeno po istinitom događaju ili ne jer sam ćuo da nije bas

Naravno da nije.

Prva sezona osobno bolja od druge, a ova zadnja epizoda mi je bila bzvze, jedino kad su pokazali Solversonove sam tek skužio od kud mi je bilo poznato prezime. :

HAhahah, bruka da nisi skužio odmah. 

Hahaha, buz ti još ni sad ne kužiš?

:

po meni nisu trebali zadnju epizodu neg samo nastavit to neko pojasnjenje na 9. epizodu , al jbg kad moraju postavit trajanje epizode

25 dana kasnije

I meni se čini da je zadnja malo nepotrebna, sad kad sam sve pogledao. Ali strašna serija, obje sezone. Prva mi je malo draža zbog pristupačnosti, ali druga je razvalila na drugačiji način. Kad bih trebao uspoređiivati, rekao bih da je s drugom sezonom Farga napravljen puno bolji posao nego s drugom sezonom True Detective. Sve je na svome mjestu, priča je dovoljno jasno, intrigantno i zanimljivo prezentirana. I tako kroz čitavih 9 epizoda (izuzev, jel, zadnje koja je više kao epilog).

mjesec kasnije

Završio i ja nedavno pa da napišem nešto.
Još jedna fenomenalna sezona, ono što je najbitnije je da su onaj Fargo štih i atmosfera i dalje tu... od same lokacije, događaja i likova, sve pršti Fargom. Fantastično je da su išli na neku povezanost prve i druge sezone i uspjeli je napraviti na tako dobar način. Likovi su fantastični, odlično napravljen posao baratanja s mnoštvom likovima. To je možda bilo i najteže, toliko likova povezat i ispreplest njihovu priču, a da sve ostane konzistentno. Priča užasno zanimljiva od početka do kraja, a i dalje je prisutan onaj osjećaj kao i u prvoj sezoni gdje sam se pitao već nakon prve tri epizode što bi mogli dalje jer sam dobio osjećaj kao da su sve riješili. Mislim da to govori o kvaliteti scenarista. Dijalozi su također fenomenalni, gledat izmjene između likova je užitak. Milligan je stvarno fantastičan lik, razvalio svaku scenu. Korištenje naglasaka odlično za imerziju u samu seriju, Plemons mi je tu bio genijalan, a i njegov lik isto tako.
Soundtrack razvalio, često ubacivan na čudna mjesta u epizodi odnosno u nekonvencionalna mjesta. Nema onog kao i kod ostalih serija gdje neku pjesmu čujemo većinom samo na početku i kraju.
Ono što me se posebno dojmilo je razina profesionalnosti i same izvedbe što se tiče snimanja. Sve izgleda produkcijski savršeno, od lokacija, kostima itd. i to sve praćeno fantastičnim radom kamere. Mirna kamera, predivni kadrovi i sveukupno serija je pravi eye-candy.
Oduševljenje sezonom lako je iščitat, a kvalitetu sezona ne bi htio uspoređivat jer prošlo je dosta vremena od kad sam gledao prvu, a i svaka je posebna na svoj način.
Apsolutna preporuka za sve koji još nisu pogledali seriju. Možemo se samo nadat da će sve ove serije koje se sad rade na temelju filmova bit upola dobre kao ova.

3 mjeseci kasnije

Gledam prvu sezonu i neznam,nemrem pisat neke hvalospjeve o seriji.

Nije mi sjela radnja,dosta toga mi se čini onak na horuk tj. bez puno objašnjenja i backstorya u epizodama koje u prosjeku traju sat vremena. Likovi mi isto nisu baš sjeli,Lester pogotovo,dok je Billy Bob Thorton (kak god se zove u seriji) onak fora na momente ali fali mi njegov backstory,njegova dublja karakterizacija.

Dosta puta sam se uhvatio onak tipkajući po mobitelu,jedva čekajući da epizoda završi. Sad sam na epizodi 7,možda ću drugčije razmišljati o seriji ali zasad nebi nekome rekao da pod muss mora pogledati seriju.