Završio i ja nedavno pa da napišem nešto.
Još jedna fenomenalna sezona, ono što je najbitnije je da su onaj Fargo štih i atmosfera i dalje tu... od same lokacije, događaja i likova, sve pršti Fargom. Fantastično je da su išli na neku povezanost prve i druge sezone i uspjeli je napraviti na tako dobar način. Likovi su fantastični, odlično napravljen posao baratanja s mnoštvom likovima. To je možda bilo i najteže, toliko likova povezat i ispreplest njihovu priču, a da sve ostane konzistentno. Priča užasno zanimljiva od početka do kraja, a i dalje je prisutan onaj osjećaj kao i u prvoj sezoni gdje sam se pitao već nakon prve tri epizode što bi mogli dalje jer sam dobio osjećaj kao da su sve riješili. Mislim da to govori o kvaliteti scenarista. Dijalozi su također fenomenalni, gledat izmjene između likova je užitak. Milligan je stvarno fantastičan lik, razvalio svaku scenu. Korištenje naglasaka odlično za imerziju u samu seriju, Plemons mi je tu bio genijalan, a i njegov lik isto tako.
Soundtrack razvalio, često ubacivan na čudna mjesta u epizodi odnosno u nekonvencionalna mjesta. Nema onog kao i kod ostalih serija gdje neku pjesmu čujemo većinom samo na početku i kraju.
Ono što me se posebno dojmilo je razina profesionalnosti i same izvedbe što se tiče snimanja. Sve izgleda produkcijski savršeno, od lokacija, kostima itd. i to sve praćeno fantastičnim radom kamere. Mirna kamera, predivni kadrovi i sveukupno serija je pravi eye-candy.
Oduševljenje sezonom lako je iščitat, a kvalitetu sezona ne bi htio uspoređivat jer prošlo je dosta vremena od kad sam gledao prvu, a i svaka je posebna na svoj način.
Apsolutna preporuka za sve koji još nisu pogledali seriju. Možemo se samo nadat da će sve ove serije koje se sad rade na temelju filmova bit upola dobre kao ova.