Trčanje
Sad vidim da je danas trčanje B2R na Jajunu. Auta sparkanih pun k kao da je Dan državnosti.
Idem bez ikakve pripreme na Krk trail u Bašku idući vikend. 14km.
Tako da ću Mirage vjerojatno i probat, ali ću crknut prije nego probam novog Spiderm-Mana.
[deleted]
- Uređivano
Neki dan sam zbrojao sve one finisherske medalje koje imam da vidim koliko novaca sam do sada dao samo na startnine, i zbrojao sam 120. Uzeo sam prosjek startnine od 20€, ali bilo je tu i startnina od 100€ ali i nekih nizih od 10€. Neke utrke nisu imale finiserske medaje.
Cca 2400€ samo na startnine u 4 godine, bez sveg ostalog popratnog sto ide uz odlazak na utrku.
I onda kazu trcanje je jeftin hobi
U jednom periodu sam znao ici na 10 utrka mjesecno, sad sam smanjio i to bude 1-2 mjesecno.
Ma kakvi jeftino, pogotovo ako se želiš malo intenzivnije baviti s tim. Gledam samo koliko tenisice trošim na treninge, ode tu dosta love. Baš sam jučer prijavio i platio maraton u Splitu iduće godine 55 eura i Advent Run u Zagrebu sad u prosincu 25 eura. A da ne govorim o ostalim utrkama od ove godine.
[deleted]
- Uređivano
danko-b ne ide nitko na utrke zbog nagrada, nagrade su vecinom simbolicne, nagrade sponzora i tako te stvari. U startnini dobijes uvijek neke majice, bonove za rucak i pice itd.
Tamo gdje su vece novcane nagrade dolaze kenijci i tako ti koji to sve pokupe .
Mene recimo vesele pehari, volim ih skupljat i imam jedan cijeli kutak u kuci gdje je to sve izlozeno skupa s medaljama. Iza svakog stoji jedna lijepa prica.
- Uređivano
Neću vam mahnut, ali ću vam pokazat srednji prst jer mi je pola grada blokirano zbog vas. Idite trčati u šumu luđaci.
Trčao danas half u sklopu ZG maratona. Krenulo je ok, držqo sam tempo koji sam planirao do negdje 10.-11.km. U to vrijeme dolazi do rasta temperature te u kombinaciji s trčanjem po suncu planirano vrijeme nije ostvareno no završio sam među 25% najboljih što mi je najbolji rezultat na halfu (inače više volim kraće i brže discipline). Sve u svemu fina borba sa samim sobom, al isplatilo se
Svaka čast na takvoj snazi i spremi za otrčati dvadesetak kilometara, ja sam u mladosti to jedva odhodao u vojsci a trčati nema šanse.
Rekavši to dan maratona u ZG-u je najgori dan u godini ako radiš tu nedjelju…jednostavno ne možeš obaviti posao jer podjele grad na dva dijela i i možeš se hebat. Ne kužim zakaj se ne orgamizira trčanje oko Jaruna ili po parku Maksimir gdje nikome ne smeta. Čista tortura.