Ja ću samo reć da sam se prije nego sam isprobao Death Stranding smatrao djelom ljudi koji kuži Kojimu.
Sigurno se nekima igra iskreno sviđa, ali meni je jedino objašnjenje za takvu igru to da je Kojima nakon pedale u Konamiju izvuko iz bilježnice svoju najuvrnutiju ideju i onda ju je ekspresno deliverao da bi ostao relevantan.
Ne vjerujem to, al čovjek sa takvim portfoliom igara kije briljiraju u gameplay i kinematografskom smislu da napravi takvu jednostavno rečeno nezabavnu igru koja ima takav clunky gameplay bez glave i repa da nitko, pa i oni koji su dovršili ne znaju o čemu se igra zapravo radi nego o nekakvom "spajanju" ljudi...
Jednostavno imam dojam ko da nije baš računao da će morat realizirat neki od svojih uvrnutih backup projekata koje nije razradio do kraja i onda je izbacio takvu igru koja ne zna ni sama jel bi bila akcijska avantura, opuštajući walking simulator (legitiman žanr) ili interaktivni film.
I koji kurac je sa okolišem?
Znam da je to objašnjeno po priči, ali opet sam dojma kao da je to napisano u priči samo zato jer nisu stigli napravit ništa nego ogoljena islandska prostranstva i neke poluvulkanske pustinje.
Sve u igri izgleda isto.