foggy Tzereen Tze, ne seri. Namlatit ću te s kuhačom. Picek Radim killer lazanje, ali tvoja rečenica može značit svašta, pa ću ti odgovorit u tom tonu: Spretan sam s kuhačom, na sve načine. Pa si ti sad misli 😃
foggy Picek Mislio sam s juhom, mesom, kad dinstam luk... 😃 Da, često i brzo sve ode krivo, dobrodošao još jednom 😃
Torla Picek foggy OK, vidim da ova konverzacija ide u pogrešnom smjeru 🤣 Brzo ćeš shvatiti da svaka konverzacija sa foogyem ode u krivom smjeru.... za neke i u pravom.....
wooddiebone Torla Sa foggyem? Probaj sa dobre dvije trećine foruma, uključujući i mene. Picek je fulao chonu za par mjeseci...
foggy wooddiebone Ma ti imas drugih problema koje moras prvo sa sobom rjesit, mozda onda ne budes ponekad i gori od doticnog (kojeg nitko ne moze nadmasit)
wooddiebone Nemrem se natjerat voljet JRPGeve. To je ko da sad na silu idem razvit fetiš na stopala. S tim da fetiš na stopala nikad nisam imao, a JRPGeve sam prije volio.
foggy Ma ne pričam o tome, ali nema veze 😃 Nitko te ne sili da ih voliš, ali ako ih zavoliš, imamo underground kult gdje žrtvujemo janjad i igramo JRPG-eve
wooddiebone foggy Ja sam uvjeren još uvijek da tebi smeta kaj ja ne volim JRPGe. Ne vidim kako je ikako moguć scenarij u kojem moj perfektan karakter nekom može smetat.
Picek Tema je krenula mojim predstavljanjem, a sad je završila na foot fetišu 😂 Tek sam došao na forum, a već mi se sviđa, ne radi foot fetisha već smisla za zajebanciju 😂
wooddiebone Čekaj da se krenemo svađat i terat u kurac. Nismo se dugo napili na nekom okupljanju. Baš se osjeti.