Baš šteta što se slabo prodaje igra je vrhunska, rekao bi da mi je u rangu sa originalnim Dishonoredom. Ovakvi prodajni rezultati značajno smanjuju vjerojatno za nešto slično u budućnosti. Šteta, velika šteta.

darkfenix Ti živiš ispod kamena? 😃
Persona 5, Tales of Arise, Neo: TWEWY, DQ XI... Nema ih? Cold Steel serijal (doslovno old skul), Ys igre... ne znam točno šta ti pričaš

foggy I usporedbi sa PS1/PS2, SNES pa cak i sa nekimPS3 jrpgovima to su teska da ne kazem sta...🤷‍♂️

darkfenix Čudan si lik, pogotovo jer si Personu 5 nazvao sranjem. Ne slažem se naravno, niti malo s tvojim izjavama, no ovo nije topic za JRPG pa neću dalje.

PS3 era - dobra fora, to je najgora era bila za JRPG žanr 😃

I najgore od svega, baš je DQ XI totalno stari DQ. Za Tales se mogu složit da je Phantasia bila najbolji Tales, a datira iz SNES ere, pa Destiny 2 na PS1 itd. A ovo dalje, bolje da ne pišeš dalje 🙂

foggy Ni necu, nema smisla s nekim raspravljat tko je s guzicom po pjesku krugove radio dok su se jrpgovi igrali...uzivaj u tom smecu,pusa!

darkfenix Haha, je je, 30 godina JRPG iskustva od SNES ere i pređenih preko 150 naslova je baš guzovima u pijesku bilo 😃 Pusek :*

Na stranu to što imam draže serijale, no Persona 5 je vjerojatno najbolji i najkompletniji jrpg ikad. Neki se ne mogu otarasiti ružičastih naočala prošlosti.

PhoenixMode Nisu roza naocale u pitanju nego cijeli Shin Megami Tensei serijal mi nikad nije bio dobar,jbg..sta ces.

Ajmo se vratiti na temu Deathloopa. Hvala.

Fico Možete narezati ovo pa u JRPG temu baciti? Htio bih se malo tam svađat 😃

I ja. O čemu je uopće riječ?

Moram priznati da sam potpuno ignorisao ovu igru, ali da me recenzija baca u razmisljanje.
              Cekacu neki mega popust da je uzmem.

Super, ali kontam da će se igrati kad bude za par eura. Koliko god gledao recenzije, baš mi je nekako slab interes za ovo. Priča s naglaskom na audio logove mi je isto minus, to nisam volio ni kod Bioshocka.

Očekivano je skroz da ovakve igre koje pokušavaju inovirati gameplay (tj. biti drugačije) neće dobiti previše pozornosti (bez obzira na kvalitetu), posebice ako nema svemirske COD, Rockstar level produkcije. U prijevodu, do blagdana će biti na debelom popustu jer se slabo prodaje po punoj cijeni, posebice kraj razvikanih igara koje uskoro dolaze u fokus kroz 10. i 11. mjesec.

Ne stignem se previše igrati u zadnje vrijeme pa imam jedva 5-6 sati u igri, no meni je cijelo iskustvo fantastično. Baš konačno neko osvježenje od tipičnog story-focused, RPG elementi, open world, malo zagonetki, malo mini igara copy-pejsta.