Hvala ti @StarFox_N , stvarno volim ovu igru i gušt mi je pisati bilo što o njoj. Jako bih volio da uspije i na konzoli jer ono što još planiraju je stvarno bombastično. Izlaskom iz Early Accessa, došao je i istočni front sa Sovjetskim Savezom, a iduće na redu su Britanci (spominjao se El Alamein, a vrlo vjerojatno nas čeka i Market Garden) da bi nakon njih došao Pacifik. Daju si jako puno truda i ako neće staviti vojske i mape iza paywalla, mislim da će im se isplatiti. Osobno sam i kupio paket kozmetike koji je izašao te sam spreman kupovati i buduće kao način financiranja ako će to značiti da im daje slobodu da velike ekspanzije budu besplatne i da se ne dijele igrači na one koji imaju ekspanzije i one koji nemaju.
Neka netko od vas zgrabi ulogu Squad Leadera i pokrene dijalog, samo treba probiti led.
Brijac A radim li ja dobro na PS5 što se tiče pričanja. Ako dobro razumijem, kad na gamepadu svijeti žuto/narančasto mikrofon ne radi, a kad ne svijetli mikrofon radi? Trebam li onda stisnuti išta da me drugi čuju ili samo pričam?
Ne znam kako funkcionira na PS5, nažalost, pa ti ne mogu ni odgovoriti.
Baci možda oko na ovaj video i primijetit ćeš kako se u lijevom kutu, iznad imena igrača u Squadu, pojavljuju ikonice različite boje. Zelena označava da netko priča na Squad Chat, plava da netko priča na Local Proximity Chat i crvena da netko prima na Command Chat. Na PC-u je na taj način označeno i kada sam igrač priča pa može vidjeti da mu hvata mikrofon pa pretpostavljam da bi i na PS5 trebalo isto raditi.
Također, provjeri u kontrolama kako se mijenjaju kanali, ako se ne varam trebalo bi se raditi pomoću trokuta, no kažem, nisam igrao na PS5 niti sa kontrolerom pa ne mogu dati detaljan odgovor.