Hvala ti @StarFox_N , stvarno volim ovu igru i gušt mi je pisati bilo što o njoj. Jako bih volio da uspije i na konzoli jer ono što još planiraju je stvarno bombastično. Izlaskom iz Early Accessa, došao je i istočni front sa Sovjetskim Savezom, a iduće na redu su Britanci (spominjao se El Alamein, a vrlo vjerojatno nas čeka i Market Garden) da bi nakon njih došao Pacifik. Daju si jako puno truda i ako neće staviti vojske i mape iza paywalla, mislim da će im se isplatiti. Osobno sam i kupio paket kozmetike koji je izašao te sam spreman kupovati i buduće kao način financiranja ako će to značiti da im daje slobodu da velike ekspanzije budu besplatne i da se ne dijele igrači na one koji imaju ekspanzije i one koji nemaju.

Neka netko od vas zgrabi ulogu Squad Leadera i pokrene dijalog, samo treba probiti led.

Brijac A radim li ja dobro na PS5 što se tiče pričanja. Ako dobro razumijem, kad na gamepadu svijeti žuto/narančasto mikrofon ne radi, a kad ne svijetli mikrofon radi? Trebam li onda stisnuti išta da me drugi čuju ili samo pričam?

Ne znam kako funkcionira na PS5, nažalost, pa ti ne mogu ni odgovoriti.

Baci možda oko na ovaj video i primijetit ćeš kako se u lijevom kutu, iznad imena igrača u Squadu, pojavljuju ikonice različite boje. Zelena označava da netko priča na Squad Chat, plava da netko priča na Local Proximity Chat i crvena da netko prima na Command Chat. Na PC-u je na taj način označeno i kada sam igrač priča pa može vidjeti da mu hvata mikrofon pa pretpostavljam da bi i na PS5 trebalo isto raditi.

Također, provjeri u kontrolama kako se mijenjaju kanali, ako se ne varam trebalo bi se raditi pomoću trokuta, no kažem, nisam igrao na PS5 niti sa kontrolerom pa ne mogu dati detaljan odgovor.

Na PS5 sa trokutom biraš chat. Držiš trokut i strelica prema gore (plavo) ti je command chat a prema dolje (zeleno) je squad chat. I to je to. Što se tiče dosade i stalnog traženja akcije, ako ekipa misli ovu igru shvaćati kao battlefield i call of duty, odustat će nakon par mečeva.
Stalno morate biti pod oprezom, tražiti zaklon, heads down i čak ležanje i puzanje. Inače metak vugla zagarantiran.

Brijac Da, zna biti fucking kaos, nitko ne komunicira, svi raštrkani negdje, ne zna se tko pije ni tko plaća. Takvi mečevi u pravilu budu unaprijed izgubljeni. E sada, je li puno dječurlije probavalo igru, jesu ljudi imali drugačija očekivanja od igre ili se jedostavno nisu snašli to ne znam...

Ako kome treba pomoć oko igre neka me slobodno doda na ps5 (berta34) imam nekih 500tinjak sati na PC i redovito igram SL. Jedini uvjet koji imam je da komunicirate 😀

Brijac ja sam redovito na PC igrao SL u obrani i vjeruj mi da se tu odvija najbolja akcija samo je potreban Squad koji komunicira

Bert34 Kada se trude s najjačim valom preuzeti točku, gađaju artiljerijom, dolazi udar Katyusha, a ti držiš liniju u rovovima, igra postane najbolja WW2 igra ikada.

Fico upravo tako imaš osjećaj kao da igraš SP igru nevjerojatno je

Zna li itko može li se na PS5 spojiti tipkovnica i miš i tako igrati?

Brijac Službeno nije podržano, tako da ne bi trebalo biti načina. Bilo bi i vrlo nepravedno prema igračima na gamepadu. Na kraju krajeva, ako imaš relativno ok PC, tamo možeš zaigrati.

Fico

Na PC-u moram platit, a na PS5 dobivam free na PS+ 😛

11 dana kasnije

Ako nekoga zanima, bert34 i ja pokušavamo organizirati neki squad za zajedničko napucavanje na plejki. Slobodno se javite na nick hrcak-ivona.

22 dana kasnije

Nitko živ se nije javio. Stvarno nitko ne igra ovu igru? A koja šteta. Igra je bomba.