renda I dalje izgleda uzasno, likovi su ocajni cringe, izgleda ko losa kopija just causa i watch dogs, bas nepotrebna igra skroz
master_x Jedva čekam.Nadam se da če se vratiti korjenima u prva dva nastavka a ne onih vanzemaljski moći i shranja ko u 4 djelu.
Garrus_V master_x Jedva čekam.Nadam se da če se vratiti korjenima u prva dva nastavka a ne onih vanzemaljski moći i shranja ko u 4 djelu. ja bi to isto volio no nekako mi ovo sto sam vidio ponajvise na trojku baca.
StarFox_N Baš me zanima dali su oni napravili neko istraživanje ako netko uopće želi reboot Saints Rowa... Ja ne znam nikoga tko se veseli ovome.
Tzereen Znači, prvo otvore temu o iPhoneu, sad nastavljaju pljuckat po Cuš'mi. Svijet je ošo u kvasinu.
Fico Možda bi bolje bilo da prije nego što se pitate je li itko ovo uopće tražio, zapravo se pitate jeste li vi ciljana publika za ovu igru. Poprilično sam siguran da su Deep Silver i THQ upućeniji u to što publika traži i postoji li zadovoljavajući broj potencijalnih kupaca da opravda troškove izrade ovakve igre.
master_x Fico Sigurno da je tako.Da nema zainteresiranih za novu Saints Row igru,nebi niti radili novu igru.Sigurno nije za Wekija koji stavlja g**ance na post.Za takve je Forknajt.