Tuhy Naišal sam na par Hrvata online u MK11, al ne previše. 3-4 možda + još par iz Srbije / Bosne. Ja još bacim tu i tam svakih par dana, bar 50 mečeva po sezoni, al pustilo me, ne igram više ko prije kad se nisam skidal sa igre.
MortalKombajnZG Tuhy Slično i kod mene. Znam jednog dečka iz Zadra kaj igra i par njih iz Srbije i Bosne. Tekken ima puno jaču scenu kod nas koliko sam skužio.. Ti igraš desetku ili 11 ?
MortalKombajnZG Tuhy trebam tjedan dana 11ice da se prebacim mozgovno opet jer sam se vratio na XL budući da mi se mehanika 11ice nikako nije mogla svidjet koliko god sam se trudio zavoljet ju. Nisam ju upalio od 2. mjeseca ove godine 😅
MortalKombajnZG Fenix Vidim da je dečko u FGC-u i da je po Tekken turnirima 😃 Hvala ti! danko-b Ak buš za neku prijateljsku partiju desetke online dodaj me. PS račun mi je Hrvoje666Zg !
danko-b Ja sam igrao X, jos ga koji put upalim, al nisam neki jak igrac... 😁 Tekken mi puno vise lezi i njega bas igram redovito.
Tuhy Nisam igral MKX, a MK11 mi je bolesno sjeo. Samo, jbga, ne igram više ko prije kad se nisam skidal s igre