Garrus_V iskoristiti cu i ovdje priliku i reci da je life is strange 2 najgora narativna igra ikad i nekako sumnjam u tvoju tvrdnju da je ova jos slabija. joj kako mrzim tu igru i njene protagoniste.
pravednik Čitam da se na PS5 vrti kriminalno. Zahtjevna igra. Za PC max postavke treba RTX 3090 i moderni Ryzen ili Intel.
Kikiller Ja znam da je na prošlom nastavku mom drugu @foggy narasla pica i sise a i meni isto. Evo kaže @foggy da hoće da mu još narsatu pa će mo si dirat?
Garrus_V Kikiller hoce to kad se previse ovakvih igara igra, bas su mi nakon igranja tell me why narasle za jednu kosaricu najmanje ali nema veze ta je igra bila barem ok pa je vrijedilo.
Brijac Zna li netko uključuje li ovaj Ultimate Edition i prvi Life is Strange remasteriran: https://store.playstation.com/en-hr/product/EP0082-PPSA02047_00-5779073639566652 Piše: Life is Strange Remastered - 02.01, ali mi nije baš jasno što ovo 02.01. znači?
Torgue Brijac Piše: Life is Strange Remastered - 02.01, ali mi nije baš jasno što ovo 02.01. znači? Remasteri dolaze prvog veljače. EDIT: Pardon, izgleda da su već izašli. True Colors je izašla 10. rujna 2021.-e pa su stavili napomenu da remasteri izlaze kasnije.