Flipper Key art. Jedva čekam GoW. Malo je govno što Cory nije direktor, ali on radi na nekoj novoj igri što je ok.
Nexus Flipper Pa rekli su zašto uvijek imaju drugog redatelja, zbog svježine ideja. Cory je jedini koji se ponovio kao redatelj.
Flipper Nexus OK, ali meni ovo izgleda prilično slično prošlom GoW-u. Ne znam gdje je svježina. Ali, nije da mi smeta. 🙂
Nexus Flipper Da, ali siguran sam da nije baš lako raditi na dvije igre, jednu za drugom neprestano. Ono, pukneš malo. Bolje je ovako rotirati, a to su sve iskusni ljudi. Svi oni komuniciraju i donose ideje zajedno.
resident_evil Predivno izgleda! Sudeći po ovom gradu mislim da ćemo napokon vidjeti obične npc likove što bi svakako podiglo imerziju. Ovako debelog Thora nisam očekivao 😃 Do sad je svaki GOW imao drugog direktora (osim Cory koji se vratio) tako da ne sumnjam ni malo.
Flipper Btw, Thor u igri je Thor iz nordijske mitologije. Marvelov Thor nema veze s mitologijskim Thorom.
resident_evil Flipper I know 😃 nisam rekao da mi je loš, jedino mi je malo čudno. @DarkPunisher Kao što već svi znamo do sad je svaki GOW izašao na proljeće. Tako da postoji mogućnost da izađe u 5. mj jer sigurno izlazi sljedeće godine (jer je i za PS4). E sad, zamislite samo Horizon, GT pa GOW u razmaku od samo 3 mj. Čini se nestvarno da bi bilo istinito no imam filing da bi se to moglo dogoditi. Ako ne onda će izaći poslje ljeta..
DarkPunisher Meni Thor ovak predobro izgleda, takvim se i opisuje po mitologiji. Kaj mislite kad bi ovo moglo van? 5., 6. Mjesec il za kraj godine?
Nikall Ja se nadam samo da će ovaj put collectors edition dospijet i u moje ruke. Jer sa ovim prije nisam uspio.
Zero fensisuperstar Cosplayjaš Thora na sljedećem okupljanju? Sve predispozicije za to su tu, za čekić se snađemo.