Fenix

Ja san prikrizio ta gledanja

Nema vise

Bas radi ovakvih gluposti

Mi vise nemamo borce radi kojih vridi ostati budan, nazalost tako je kako je

21 dana kasnije
2 mjeseci kasnije

Kakav meč Joshue i Duboisa. Joshuu spasilo svono u drugoj rundi

Prebio ga je, ovo su udarci od kojih cijeli život imas posljedice. Hrgović je izgledao puno bolje od Joshue

Pogledao i ja. Kakav meč. Joshua je izgledao kao amater pored Duboisa. Bogami da, čak je Hrgović djelovao bolje. Ali Dubois…svaka čast. Pred 96.000 ljudi odraditi takav meč…čudo.

Mislim da će ovaj thumbnail ući u anale.🤔🤣

Da, meč je bio super zabavan i napet ali u odnosu na Hrgovića ispada kao barska tučnjava 😃

Šteta kaj Hrga nema još zericu razornije udarce, napogađao se Dubiosa u prve četiri runde ko protiv amatera. Ali ovaj je životinja, nije ni trepnuo.

Zasluženi prvak.

Joshua je uvijek bio overrated, pobjedio Klička na zalasku karijere i to je bilo to. Najveći uspjeh.

mjesec kasnije

Usyk je Hitman!

Btw:

On 29 May, Turki Alalshikh announced that the rematch is scheduled to take place in Riyadh, Saudi Arabia, on 21 December

22 dana kasnije

A cringea majku mu.

Ne vidi se baš odgovor kako treba, ali majko mila koji cringe.

Bojim se da Tyson neće dugo izdržati. Ne zna ni on sam šta znači primati udarce u glavu u tim godinama.

resident_evil mislim da će bit u 4 ujutro.

EDIT: Ah baš početak Tysona, onda nakon 4 ujutro? ovo sam samo pročitao sa indexa

Heat kak god da zavrsi, ovom majmunu nist nejde u prilog, ako pobjedi, pobjedil je "starca" koji je daleko daleko od primea, a ako izgubi, izgubil je od istog tog "starca", tak da ispada gnjus svakak.

Tyson stvarno tužno izgleda. Želim mu da zaradi barem 10-ak milijuna

Flipper izrežisirano.

@Fenix ne znam meni izgleda skroz ok.

Mene više brine kakvo će sutra vrijeme biti na putu za zg :-D

Fenix

Koliko san procita 37.5 miljoncica sida sigurno i jednom i drugom.

Za te pare bi i cacu svog u ring ubacio🤣🤣🤣🤣

Miro ja sam cuo 40 jakeu 20 tysonu, kako god će zaradit masno za ovakav meč.