maverick StarFox_N opaaa. Islam i Poirier. Dajte link! StarFox_N glavna borba bi trebala biti tek oko 6-7. To mi je ipak previše Izdrži 😁 Možda čak zadrijemam rundu pa se probudim.
StarFox_N maverick herc nam daje linkove ali bojim se da je zaspao. Ako netko ima njegov broj neka ga probudi. 😆 dormin Istina za Zhanga. Šteta što je došao "prekasno".
maverick StarFox_N ovdje će izgleda biti https://livetv788.me/enx/eventinfo/210537105_dustin_poirier_islam_makhachev/ Pola sata prije prijenosa kažu.
Skellington https://buffsports.me/mma/live-ufc-302-islam-makhachev-vs-dustin-poirier Biti će i ovdje(mislim već je live), ne znam dali ima na gol hr ali uvijek su i oni prenosili UFC pa sad kome draže Stipe Sladoljev ili Amerikanci. Ja ipak preferiram Amerikance, jednostavno odlično komentiranje i u toku s borbama.
StarFox_N Sterlok Hrgović se nije previše bunio na prekid jer ga je doktor spasio i bio je toga svjestan. Lice uništeno, fizički istrošen da je jedva stajao a ostalo je još 4 duge runde. Dubois bi ga teško prebijao do kraja.
Zero Nisam gledao, ali djeluje da ga je prebio kao vola u kupusu. Tko zna kad će opet dobiti priliku, ali plus za dosadašnji trud menadžera i put do top 10.
Fenix Večeras Babić boksa kao borba večeri protiv Fishera kojeg Hearn gura kao novu veliku englesku nadu. Jedva čekam
Sterlok Nek promjeni sport, mogao bi dignut pare u bare knuckleu. Bolje da je jučer ovako prošao nego da ga je prebijao deset rundi.
Zero Sterlok Nek promjeni sport, mogao bi dignut pare u bare knuckleu. Mislim da bi još gore prošao, s potresom mozga i u bolnici. Od početka je demonstrirao da je kavanski borac, samo što njega u zadnje vrijeme mlate ko vola u kupusu čim naiđe na ozbiljnijeg ili perspektivnijeg boksača od njega samog. Još ćemo stvarno na kraju gledati njega i Hrgovica skupa, ogled koji bi bio zanimljiv još samo nama u Hrvatskoj.
Miro Fenix Ja san prikrizio ta gledanja Nema vise Bas radi ovakvih gluposti Mi vise nemamo borce radi kojih vridi ostati budan, nazalost tako je kako je
Fenix Prebio ga je, ovo su udarci od kojih cijeli život imas posljedice. Hrgović je izgledao puno bolje od Joshue