Fenix Kakva zvijer. Btw, malo sam gledao Podcast Inkubator live. Sep ljudina, elokventan i inteligentan, Milun tradicionalno simpatičan, ali Babić… došao je ko seljačina u studio sa sunčanima i otkopčanom majicom. A inače sam veliki fan njega
StarFox_N https://fightsite.hr/fightsite/k1-i-boks/bomba-filip-hrgovic-napada-svjetsku-titulu-borit-ce-se-protiv-oleksandera-usyka-15274610 Biti ću iznenađen ako će to zaista biti sljedeća borba za obojicu ali svakako jako dobra vijest za Hrgovića. Prilika kakva se dobije jednom u životu. Da bi napravio nešto Filip će morati odraditi najbolju borbu u životu. Čak mu ni to vjerojatno neće biti dovoljno. Ako bude spor i traljav kao protiv Zhanga piši propalo. Usyk će ga rastaviti na proste faktore.
StarFox_N StarFox_N Da sam sebi odgovorim i potvrdim ono što sam očekivao. Hrgovic ipak neće/nije obavezni protivnik za titulu. Šta reći…. Boks… https://fightsite.hr/fightsite/k1-i-boks/hrgovic-nece-dobiti-status-obveznog-izazivaca-za-svjetsku-titulu-daniel-dubois-dobio-je-prednost-15285582
Sterlok Usyk će uništiti tešku kategoriju koliko ima dobar rad nogu ali i koliko je dosadan kao boksač…ljudi žele gledati bombe i nokaute a ne eskivaže. Hrgović me jako razočarao u zadnjem meču ali Usyk mu je još i protivnik koji mu najbolje paše, na kakve je naviknut u dugoj amaterskoj karijeri…+ ne treba se bojati ulaziti u razmjenu jer može izdržati jake udarce. "Jedini" je problem pogoditi Usyka
Torla Tyson Fury vs Derek Chisora III Skoro mi je prošao ovaj meč ispod radara… Jel zna netko tko prenosi? DAZN ili?
Torla Fenix Chisora u jednoj rundi udario više nego Dillian u cijelom meču. Makar ga Fury isto dere Ma ovo je razlika u kvaliteti kao da npr. Prika i ja idemo igrati košarku ili nogomet 1:1.
Prika Torla pa cekaj tko bi bio po tebi Fury? U kosarci ako nisi tricas nemas sanse ispod kosa a u nogometu su me jedno vrijeme zvali Niko Kranjcar
Fenix fensisuperstar Usyk ie na kraju meča došao do ringa, malo su se pičkarali i na kraju dog da će se tući
Sterlok Može on čekati godinama priliku…prije da će ići zaradit neke novce sa rizičnim slabije rangiranim boksačima i kako bi ostao u formi.
Jozo2022 Pozdrav ekipa! Zelio bih se profesionalno baviti boksom, mozete li mi preporuciti dobrog trenera u Splitu? Hvala puno, lp!
fensisuperstar StarFox_N mogao bi netko tko gleda doći na FFA discord i streamati pa da svi gledamo zajedno 😃