Onda bi benao pol yt-a hah
Youtuberu prijete smrću zbog “loše” recenzije novog PS5
Austin je radio na Youtubeu dok je pola tih Sony dronova slinila za Xbox 360.
- Uređivano
Neka se vlasnici novog PS5 slože ili opovrgnu sa njegovom reckom. Prijetnja smrću je u današnje vrijeme teška riječ tak da to osuđujem a nekad je značila kao "dobar dan, ljubi te deda".
- Uređivano
idemo mu sve dislajkat
edit: samo 3 posta, that escalated quickly
Fico Ovo nisam očekivao.
Kaj ima tu još Mojti pajtonovaca??
Neznam koliko ste upoznati sa youtube kulturom, ali dobar content je teze pogurat nego ovakve videe, dobit ce puno pregleda i medijske ekspozicije samo od ljudi sa vilama koji bi se potukli, ili gore u ime konzole koje vole, ocito je sto je htio postic i to je postigao i misterij mi je da vise ljudi nije pohvatalo. Smije se sve do banke, jos moze napravit par videa kako ga maltretiraju ljudi, sto se lijepo da unovciti.
- Uređivano
Austin zapravo radi poprilično kvalitetan content za jednog tech youtubera.
Mislim da je sigurno tko je problem u ovoj situaciji, a to su Sony drony.
- Uređivano
90% tih prijetnji dolazi od PS2MASTERA i Emilija!
wooddiebone Sony drony
Dno gaming zajednice.
- Uređivano
wooddiebone Austin zapravo radi poprilično kvalitetan content za jednog tech youtubera.
Ali jedan video gdje mobitelom mjeri temperaturu konzole i smatra to "mjerodavno", moze ga pogurat jako puno, pogotovo sa yt algoritmom. Yt ne mari za sadrzaj pogotovo ako je PG friendly, ako ljudi klikaju ima dva palca gore od njihovih botova i zavrsit ce u recomended sto ce ga pogurat jos vise, plus mediji. Kazem, cudno mi je da nitko nije prokuzio namjeru. Znao je da ce razljutit fanboy bazu, za nekoga tko se bavi s konzolama/tech stvarima, ja kazem jako je dobro znao sto radi, jer ako se dugo bavi s tim sto radi nemozes izvalit nesto takvo i ocekivat pozitivan rezultat. Kaze se there is no bad publicity.
Edit: primjer iz prilozenog, ps2master je popio ban jer si nije mogao pomoc, a takvih je barem 70-80 tisuca vise koji nisu nikad pratili kanal, koji su culi za video, i nece se ustrucavat doc, pogledat video i komentirat na video.
Nije izjavio ništa nego da je heatsink drastično manji i to je pokazao.
Da, snimanje mobitelom nije dovoljan dokaz, ali u niti jednom momentu se ne pravi da je niti je namjena njegovog kanala da radi tehničke benchmarke.
Za to postoji Gamers Nexus.
Austin je vidio priliku za zanimljiv video za svoju publiku i odlučio je napravit ga.
To kaj neki misle da svatko tko uznese svoje mišljenje i pogled na nešto to predstavlja kao apsolutnu činjenicu nije problem onoga koji iznosi mišljenje nego onoga tko ne zna isto prepoznati kao mišljenje iako frajer jasno naglasi.
To se događa svugdje danas, pa i na ovom forumu.
Ljudi neznaju reć ok i nastavit sa životom normalno nego se triggeraju na pizdarije.
wooddiebone Ne bih se složio. Njega bih opisao kao jack of all trades master of none. Dotiče se svega što mu padne u ruke ali sve recenzira nekako površno. Ne mogu reći da sam gledao puno njegovih videa ali takav sam dojam stekao.
Puno više mi se sviđa JayzTwocents ali on se uglavnom fokusira na PC.