Igra je rađena prvenstveno kao coop FPS, tako da sumnjam da će SP iskustvo bit i približno dobro kao u Dishonoredu. Tamo sam volio stealth i taktičke elemente, a ovdje je većina toga podređena akciji. Vidit ćemo

Kako mi ovakve specifikacije idu na živce kad nema rezoluciju naznačenu.

Giphy -

Xboxu nikako da krene. Tko bi rekao da će i Arkane zajebat stvar. Isprobati ću kad stignem jer je na Game Passu, ali šteta. Najviše me smeta sto su gurali nepotrebne RPG elemente koji samo uništavaju igru. Zanimljivo da je i Redfall tehnički krš, kao i Jedi Survivor, samo još i gori. Šteta. Generalno je jako žalosno u kakvom stanju developeri izbacuju igre. Ako i Starfield bude krš, može Xbox polako lokot staviti. Ili kupiti jednostavno PlayStation. 😃

Vidio maloprije, čak i Arkane zeznuo igru koji su do sada imali u najgorem slučaju vrlo solidne igre. Ovo za tehnički krš, bilo je nekako očekivano ako nisu stigli izbaciti 60 fps modove za konzole. Inače da, imam dojam da se forsiraju izlasci u kakvom god stanju bile igre pa se idemo onom "sredit ćemo to u hodu". Vjerojatno danas stiže u toku dana Cyberpunk style pismo isprike.

Flipper Ako i Starfield bude krš

A gle, Bugsheda je dev. Ali moralo bi biti nešto posebno bez obzira što je izvjesno da mjesecima patchaju igru (i opet neće sve pokrpati).

Dobio sam Xbox za dzabe prije 2 god i dalje mi je zao…

Ovo je godina loših igara očito. Sve što valja su bili ti remakeovi.

Zero A gle, Bugsheda je dev. Ali moralo bi biti nešto posebno bez obzira što je izvjesno da mjesecima patchaju igru (i opet neće sve pokrpati).

Isto to sam očekivao i od Redfalla, "usprkos svemu mora bit nešto posebno" jer je Arkane. Isto i dalje mislim za Starfield, ali sam puno oprezniji. Više nema studija kojima možeš slijepo vjerovat.

Kako mislite čak i Arkane ? Ha-Ha-Ha

prayer Ne brini, još malo i Zelda spašava godinu.

member Ma gledao sam malo lakove. Igra zbilja izgleda odlično, ali 20-30 sličica u 2023 nije nešto za pohvalu se 🤷‍♂️

Fenix netipicno za njih, da :/ svaka igra im je odlicna i posebna, ne znam zbog cega su se makli od svojeg potpisa i napravili ovo.

renda ne znam zbog cega su se makli od svojeg potpisa i napravili ovo.

Vrlo često zbog odluke onoga koji sve to financira. Kao dok je EA tjerao BioWare da naprave loot shooter pa se sjećamo kako je to na kraju ispalo.

Brijac good enough for gamepass ispada, bas me zanima kakve budu iduce AAA first party igre koje su day one na GS-u, jer je evidentno da igre pati radi toga.

renda

A ne jebi sad kakve veze ima gamepass sto je igra govno?

Meni su sve njihove igre govno a ova mi je izgledala najzanimljivije od svih a evo ispala najgora.

Probati cu kad uvatin vrimena